Molim vas neophodna mi je vasa pomoc.
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Molim vas neophodna mi je vasa pomoc.
Ovako. Zovem se Danilo i imam 17 godina. Imam problem sa grudima.Meni su grudi mnogo velike.Kao mali bio sam mrsav i sve je bilo normalno. od 6 7 razreda osnovne skole poceo sam se gojiti i od tada meni su grudi mnogo velike. Sada u 17 godina su mi mnogo velike mnogo mi smetaju.Posebno kod drugara i drugarica koji me stalno zadirkuju, svasta mi pricaju drugari mi se ismejavaju. Molim vas potrebna mi je vasa pomoc. Dali moram da smrsam da bi mi se grudi vratile u normalu.??? Molim vas pomozite mi..
Re: Molim vas neophodna mi je vasa pomoc.
Nisam tacno siguran u kom smislu su grudi velike- da li imas puno sala na grudima ili mozda ginekomastiju ili oboje?
Takodje mozes reci malo vise o fizickim karakteristikama, ishrani itd?
Takodje mozes reci malo vise o fizickim karakteristikama, ishrani itd?
mislim da bi mogao malo da smrsas al moguce je i da te jos drzi pubertet a poznato je da nekim muskim u pubertetu dodje do nekog hormonalnog poremecaja pa im grudu-nabubre malo--proci ce verujem-samo se ne nerviraj
Znaš kako, ukoliko smršaš to će ti sigurno pomoći, jer ne znam da li si primetio a svi oni debeli muškarci imaju takođe i velike i viseće grudi. Sad, kod tebe je zaista možda u pitanju ginekomastia, ali možda je i samo debljina. Kreni da radiš sklekove i druge vežbice, pa kroz neko vreme mislim da će biti bolje. Ps. Ukoliko imaš neka pitanja o tome kako da smršaš, šta da jedeše i tako to, pogledaj moj kanala na You Tubu, zove se Zdravlje Za Sve. Možda ti pomogne....