Zdravo svima!!!
Evo ovako.Zadnja menstracija mi bila 23.marta.2015.godine.imala sam je samo 3 dana i prestalo mi je!!
3,4 I 5-og sam imala ne zasticen odnos,a 20-og (aprila) trebala sam da dobijem ali nisam!!Otisla sam i kupla sam test za trudnocu,koji se zove Quick Test i sacekala sam da prodje 23-g,jer'sam imala i stresne situacije u kuci.Tako da test sam uradila 25-og ujutru i test je naravno pozitivan,sto se meni svidelo i mom buducem muzu,ali svekrvi nije se to bas svidelo,jer'ja i on smo trentno bez posla i ona misli da ce ona nositi teret ceo zivot...Ali naravno on bi nasao posao,ali svekrva ni da cuje.Kaze mi : DETE NIJE POZELJNO I MORAS DA ABORTIRAS!!!

posto je moj muz trenutno na put nece biti 3 meseci kuci...I ona me svaki put tera i tera na abortus,ja sam rekla da abortus nedolazi u obzir i kad sam se cula isto sa muzem,on je rekao da isto da abortus ne moze.I tu sam se smirila i bila sam mirna sve do danas,jer me je svekrva zvala na mob.da proveri dali sam se predomislila...hmm,ja sam joj rekla da ponovo,da stojim iza sto sam rekla i ona meni kaze,da je njen sin pricao sa sestrom.i sestra mu kaze:Jer'znas sta si uradio,jako pogrsno?! I on joj odg Da zna da je jako pogresno!!Hmmmm,od samog pocetka nase veze smo planirali da imamo bebu i stalno smo o tome pricali.A ja i on se samo cujemo ujutru jer'trenutno nije kuci...aaaaa

ne znam sta da radim,totalno sam zbunjena,a ja i on nismo se culi 3 dana

neznam sta je upitanju!!