MOLIM VAS,MOZE POMOC OD VAS!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Xandria
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2015 7:06 pm

MOLIM VAS,MOZE POMOC OD VAS!!!

Post od Xandria »

Zdravo svima!!!

Evo ovako.Zadnja menstracija mi bila 23.marta.2015.godine.imala sam je samo 3 dana i prestalo mi je!!
3,4 I 5-og sam imala ne zasticen odnos,a 20-og (aprila) trebala sam da dobijem ali nisam!!Otisla sam i kupla sam test za trudnocu,koji se zove Quick Test i sacekala sam da prodje 23-g,jer'sam imala i stresne situacije u kuci.Tako da test sam uradila 25-og ujutru i test je naravno pozitivan,sto se meni svidelo i mom buducem muzu,ali svekrvi nije se to bas svidelo,jer'ja i on smo trentno bez posla i ona misli da ce ona nositi teret ceo zivot...Ali naravno on bi nasao posao,ali svekrva ni da cuje.Kaze mi : DETE NIJE POZELJNO I MORAS DA ABORTIRAS!!! :cry: :cry: posto je moj muz trenutno na put nece biti 3 meseci kuci...I ona me svaki put tera i tera na abortus,ja sam rekla da abortus nedolazi u obzir i kad sam se cula isto sa muzem,on je rekao da isto da abortus ne moze.I tu sam se smirila i bila sam mirna sve do danas,jer me je svekrva zvala na mob.da proveri dali sam se predomislila...hmm,ja sam joj rekla da ponovo,da stojim iza sto sam rekla i ona meni kaze,da je njen sin pricao sa sestrom.i sestra mu kaze:Jer'znas sta si uradio,jako pogrsno?! I on joj odg Da zna da je jako pogresno!!Hmmmm,od samog pocetka nase veze smo planirali da imamo bebu i stalno smo o tome pricali.A ja i on se samo cujemo ujutru jer'trenutno nije kuci...aaaaa :cry: ne znam sta da radim,totalno sam zbunjena,a ja i on nismo se culi 3 dana :( neznam sta je upitanju!!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: MOLIM VAS,MOZE POMOC OD VAS!!!

Post od aaaca »

У питању је то што те свекрва не воли и због тога не жели да се дете роди. Не жели да будеш са њеним сином. Ако се вас двоје и венчате, свекрва ће ти цео живот загорчати осим ако се не одселите довољно далеко.
Odgovori