Molio bih pomoc i dobar savjet koji su mi prijeko potrebni. -
-isao sam u teretanu 3 mjeseca za kratko vrijeme bez nekih preparata se mnogo nabildao.jedan dan me srce zaboljelo nakon toga nisam nikad bio kao prije, navodno dijagnoza je bila prolaps straznjeg mitralnog listica, kuspisa (sportsko srce navodno).
-februar '99 sam operisao ljevostranu varicocellu, koju bas i nisam morao tako brzo operisati ali bio sam mlad i prestrasen.
- jul '99 sam bio u vojsci.
-august 2001. su poceli neki bolovi u malom stomaku i mucnina, na lijevom testisu kao da je duz kanalica bila neka kvrzica, poslije dva dana nasumice nalijetajuceg bola koji se smirivao cim legnem poslije par minuta sve je proslo. da naglasim da sam kroz sve to imao problema sa hemoroidima jer kad sam dosao iz vojske mnogo sam sjedio za komjuterom i na raznim ostalim mjestima...
-septembar ili oktobar 2001. pocinju bolovi u malom stomaku i testisima, testisi se crvene i nadimaju kasnije...
-februar, mart 2002. pocinje trnjenje penisa i bolovi u istome,kasnije uocena atrofija na penisu i testisima, bol u anusu i repnjaci koji ide sve prema malom stomaku i zavrsava se u genitalijama i donjem dijelu stomaka, koja je kod urologa i doktora propracena izvlacenjima tipa nadji sebi curu i to si ti umislio (no potpuno sam stabilan lik i svjestan patoloskih promjena i osjecanja svoga organizma prije i kasnije napredovanja bolesti).
-jun 2002. nadjena chlamydia, poslije dugog tretmana navodno izlijecena i pored preciznog brisa uretre sa palpacijom prostate.
-danas, problemi koji se sve vise povecavaju, trnjenje i neosjecanje penisa, zilavost istoga i atrofiranost,testisi smanjeni ali naduti sa mnogo naoko neprimjecujucih venica koje se bas i ne odarbece. nadutost stomaka, mucnina kad se jede i odmah ode hodati, nenormalni vjetrovi, i bolovi od anusa i repnjace prema genitalijam, i centru malog stomaka... i cudan osjecaj u srcu i od njega dolje duz tijelo...
Molim za pomoc...zivot mi je u opasnosti, a nisam dobro toga ni svjestan a kamoli neko drugi.
Sa cim moze to biti problem, sa iskocenim donjim prsljenom, srcem, priraslicom kakvom, losom operacijom. Prostatisom, i da li on moze prouzrokovati sve ovo? Znam da ima mnogo toga ovde, ali vas molim da mi date savjet sta da radim... ako moze pomoci imam neke nalaze dijagnosticke pa mogu ih ovde iznijeti, kopirati...
molim vas za dobar savjet, ljudsku rijec...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99