Nemam pravu dijagnozu jer su mi telefonom javili za prijateljicu, nadam se da ce ovo biti dovoljno
adenokarcinom jednog plucnog krila, oznake C34, AB. T2N2MO, 1, ovo je procitano sa rezultata biopsije, konzilijum prepisao 2 hemo terapije, nadam se da je ovo dovoljno da mi objasnite o cemu se radi.
molim za tumacenje dijagnoze
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: molim za tumacenje dijagnoze
biserna napisao:Nemam pravu dijagnozu jer su mi telefonom javili za prijateljicu, nadam se da ce ovo biti dovoljno
adenokarcinom jednog plucnog krila, oznake C34, AB. T2N2MO, 1, ovo je procitano sa rezultata biopsije, konzilijum prepisao 2 hemo terapije, nadam se da je ovo dovoljno da mi objasnite o cemu se radi.
Nazalost vasa prijateljica ima neoperabilan karcinom pluca jer ima metastaze u limfnim čvorovima,ali na svu srecu nema na udaljenim organima,tako da ce se pokusati prvo hemio terapijom pa ako ona da rezultate karcinom ce biti operisan.
Svu srecu joj zelim.
Pozdrav!
PS:Ja sam laik pa se mozda javi i neko od lekara i bolje vam objasni situaciju

"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
Re: molim za tumacenje dijagnoze
Najlepse hvala na odgovoru, nadamo se najboljem, mada je to jako pogodilo, sto je normalno i za sada ja jako pesimisticki raspolozena, mi njeni prijatelji, isto smo u soku i neznamo kako da se postavimo prema njoj.