Molim va sodgovorite mi na moja pitanja
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Molim va sodgovorite mi na moja pitanja
Otkrila sam da imam kandidu i mnogo brinem...ali vidim ovde ima mnogo stranica o tome mada ne razumem bas najbolje pa bi vas molila da mi konkretno kazete recept sta moze a sta ne moze da se jede dok imam kandidu i molim vas da mi kazete da li je prelazna jer imam troje dece ako jeste kako moze da predje jer ja je imam u stolici(kandidu)...MOLIM VAS ODGOVORITE MI unapred HVALA...
Imate gore gde se nalazi izmedju ostalog vas profil opciju *TRAZI*,pa tu klinete *candida* ili neku slicnu rec i izacice Vam sve teme u kojima postoji rec *candida*.Ovako ce vrlo tesko neko da Vam odgovara,jer se tema ponavlja vise puta,a niko nece da glumi papagaja,osim izgleda mene....
Jos jednom veliki pozdrav!

Jos jednom veliki pozdrav!

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Molim va sodgovorite mi na moja pitanja
Ako je imate u stolici,licna higijena je sasvim dovoljna zastita.Konkretno,perite ruke nakon odlaska u toalet i nema frke!PozdravELDINA napisao:Otkrila sam da imam kandidu i mnogo brinem...ali vidim ovde ima mnogo stranica o tome mada ne razumem bas najbolje pa bi vas molila da mi konkretno kazete recept sta moze a sta ne moze da se jede dok imam kandidu i molim vas da mi kazete da li je prelazna jer imam troje dece ako jeste kako moze da predje jer ja je imam u stolici(kandidu)...MOLIM VAS ODGOVORITE MI unapred HVALA...