molim za savet
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
molim za savet
Pre vise od 7 meseci sam imao seksualni odnos sa devojkom koja mi je pruzala oralni seks.Ona nema hiv.Pre dva meseca,moj prijatelji i ja smo se dotakli teme o ovome,hiv,prenosenje itd...Poceo sam da strepim,bilo mi je jako lose,nisam izlazio iz kuce jedno vreme.Citao sam svakakve gluposti,takav stres sam sebi navukao da je to bilo strasno.Nisam mogao da spavam nocu,iako sam znao da ona nema nista,nikada nisam imao nikakve simptome...Odlucio sam da se testiram i otklonim sve sumnje.Testirao sam se i pisalo je nereaktivan sto znaci da nemam nista,od tog odnosa je proslo kao sto sam i rekao vise od 7 meseci,sto sam i objasnio tom savetniku,on mi je rekao da nemam nista.OK,bio sam srecan nekih,iskreno,dva,tri sata,posle toga me ponovo uhvati neka panika,pa onda pogledam rezultate ponovo,pa se ponovo uverim da nemam nista,i tako u krug...problem je psiholoske prirode,verovatno,ali ovo mene muci vec skoro mesec dana,jedem se svaki put kad pomislim na to,mlad sam,i ne znam kome da se obratim..doktoru,nekom psihologu