imam jedan cudan problem i ne znam u koju kategoriju da ga svrstam.ovako:od pre par dana imam neki cudan osecaj kod leve da kazem,dojke(ne znam kako se to zove kod nas muskaraca)
mislim,nemam nikakvu promenu na kozi niti bilo gde,niti pipanjem(a verujte mi da sam ispipao svaki delic koze u tom predelu) ne osecam bilo kakav otok,kvrzicu,uvecanje ili nista sto bi bilo na bilo koji nacin cudno ili neuobicajeno.
jedino sto osecam je neko peckanje ili slabi bol u predelu dojke,uglavnom sa leve strane ali nekad i ispod a ponekad imam slican osecaj i u levoj ruci gore iznad dojke.bol nije konstantan nego se javi s vremena na vreme.
ne znam da li sam ja ovde nesto istegao misic jer sedim ceo dan za racunarom na poslu i kucam a i bavim se amaterski voznjom bicikle ili je to nesto drugo.
ako neko ima slicno iskustvo nek mi javi.
hvala unapred.
molim za savet
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prilichno neodredjeno si napisao post, ispada kao da si se nazuljao tokom spavanja...ili imash blagu upalu od vozbnje bajsa...
kada u toku dana se javi tegoba? kada ustanesh, tokom rada, kada si umoran?
preciziraj mesto gde boli i kako boli? kod kljuchne kosti, ramena, pazuha...
da li se bol javi kao grch, udar nozem, kidanje mishica?
javlja li se bol pri pokretu ruke, pomeranju ruke ka gore, u stranu, uvrtanja ruke?
kada u toku dana se javi tegoba? kada ustanesh, tokom rada, kada si umoran?
preciziraj mesto gde boli i kako boli? kod kljuchne kosti, ramena, pazuha...
da li se bol javi kao grch, udar nozem, kidanje mishica?
javlja li se bol pri pokretu ruke, pomeranju ruke ka gore, u stranu, uvrtanja ruke?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
prvo hvala sto si se javio.
drugo,bol(vise neprijatno osecanje) javlja se oko,izvinite na izrazu,sise i ponekad ga osetim i malo ka plucima.ali uglavnom je to peckanje oko sise ili malo ispod nje.nemam neki poseban trenutak kada se javlja,nekad kad se okrecem,nekad kad sam potpuno miran ili kucam na racunaru,nekad kad zapnem malo jace.nemam nekih drugih simptoma da to mogu detaljnije da objasnim,jer se ovako sasvim fino osecam i kao sto rekoh nikakve promene nema na mom telu.
iskreno malo sam hipohondar pa sam odmah pomislio na najgore i panika...pa sam cisto hteo da cujem necije misljenje, da oladim ludu glavu:)
drugo,bol(vise neprijatno osecanje) javlja se oko,izvinite na izrazu,sise i ponekad ga osetim i malo ka plucima.ali uglavnom je to peckanje oko sise ili malo ispod nje.nemam neki poseban trenutak kada se javlja,nekad kad se okrecem,nekad kad sam potpuno miran ili kucam na racunaru,nekad kad zapnem malo jace.nemam nekih drugih simptoma da to mogu detaljnije da objasnim,jer se ovako sasvim fino osecam i kao sto rekoh nikakve promene nema na mom telu.
iskreno malo sam hipohondar pa sam odmah pomislio na najgore i panika...pa sam cisto hteo da cujem necije misljenje, da oladim ludu glavu:)