Moj suprug se leči od depresije i psihoze zadnjih 6 godina, tokom terapije izmenjali su na njemu bezbroj lekova. Od ove godine se leči kod nove doktorice koja mu je umnogome pomogla terapijom Rissar, Lamal i Lorazepam samo uveče. Zadnjih nekoliko meseci je sve bilo OK, a onda sve je palo u vodu. Počeo je da sumnja u sve i svakog, plakao je po ceo dan krivio je svakog u svojoj okolini za svoju tugu. Moram reći da je zaista strašno kada neko po ceo dan sedi na jednom mestu gleda u prazno i plače i puši po dve paklice cigareta na dan. A imamo dve kćerke, pa ti njima objasni zašto je tata takav. Elem doktorica mu je sada uvela i Artane i Eftil malo sam se zabezeknula jer je to lek za epilepsiju.
Molim vas recite mi da li ima smisla da pije Eftil za svoje tegobe?
unapred hvala
Molim za savet
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 28, 2008 6:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Molim za savet
Eftil se koristi, pored epiliepsije, i za tretmane bipolarne bolesti, tj. kada osoba ima ogromne oscilacije u raspolozenju. lek pomaze u stabilizovanju raspolozenja, i to je moguce jedan od razloga zasto je to doktor preporucio...agotar napisao:Moj suprug se leči od depresije i psihoze zadnjih 6 godina, tokom terapije izmenjali su na njemu bezbroj lekova. Od ove godine se leči kod nove doktorice koja mu je umnogome pomogla terapijom Rissar, Lamal i Lorazepam samo uveče. Zadnjih nekoliko meseci je sve bilo OK, a onda sve je palo u vodu. Počeo je da sumnja u sve i svakog, plakao je po ceo dan krivio je svakog u svojoj okolini za svoju tugu. Moram reći da je zaista strašno kada neko po ceo dan sedi na jednom mestu gleda u prazno i plače i puši po dve paklice cigareta na dan. A imamo dve kćerke, pa ti njima objasni zašto je tata takav. Elem doktorica mu je sada uvela i Artane i Eftil malo sam se zabezeknula jer je to lek za epilepsiju.
Molim vas recite mi da li ima smisla da pije Eftil za svoje tegobe?
unapred hvala