MOLIM SAVET

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
lauralara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 21, 2008 3:34 pm

MOLIM SAVET

Post od lauralara »

Na vratu, ispod pazuha i grudi prosle godine pojavile su mi se male izrasline, boje koze kao bradavice, skoro su potamnele. Cula sam da se uspesno uklanjaju? Interesuje me na koji nacin tecnim azotom, laserom ili radiotalasima? Sta preporucujete kao najbolju opciju i gde bih to mogla uraditi? Molim za preporuku za nekog dobrog lekara. Hvala
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Na sva tri nacina, radiotalasima je najbolje, svaka privatna dermatologija to radi kao rutinski postupak - ne treba Vam preporuka. U drzavnoj praksi, radi se azotom.
lauralara
Novi član
Novi član

Post od lauralara »

Hvala i ja sam cula da je radiotalasima najbolje, ali da vecina ordinacija nema opremu za to. Znate li neku dobru koja ima radiotalasnu hirurgiju, da bih zakazala? Volela bih da bude ordinacija a ne kozmeticki salon... Jos jednom hvala
lauralara
Novi član
Novi član

pitanje

Post od lauralara »

U redu, sada sam procitala post da je zabranjeno reklamiranje pa pretpostavljam da iz tog razloga nisam dobila odgovor na prethodno pitanje. Molim Vas zna li neko da li na VMA rade uklanjanje radiotalasima i kod koga da zakazem? Molim za odgovor, VMA nije privatna klinika i to nije reklama a volela bih zaista da to sto pre odradim. Hvala
Odgovori