Dobar dan,
poslednjih par mjeseci radim u Maroku.
]Konstantno sam pod stresom poslednjih par nedeljelja.
Stalno mi je neki nemir u grudima, uvece bas tesko zaspim.
E sad poslednjih par dana poceo sam da osjecam neku zlijezdu sa desne strane vrata.
Nije prevelika ali kad pomjeram glavu osjetim kako mi prelazi preko donje vilicne kosti.
Od straha sam poceo da jedem voce i povrce ali ipak nije to neki kvalitetan unos vitamina.
Posto sam imao pri sebi 2 kutije Cefaleksina koje sam ponio iz Srbije poceo sam da ih pijem i jutros sam upravo zavrsio prvu kutiju.Nisam isao kod doktora jer u Africi je to jako tesko a i bojim se da cu tamo zakacit neku bolest.
Juce ujutru cini mi se da mi je zlijezda na vratu bolja, ne znam da li se je smanjila ali vise mi ne smeta kad pomjeram glavu.
Ali pojavila mi se mala oteklina odmah pored usne skoljke, onaj dio koji se pomjera kad otvaramo/zatvaramo usta.Nije bolna ali se vidi kad se pogledam u ogledalu, a kad dodirujem rekao bih da je i to neka zlijezda ili neka hrskavica.
Ne znam sto da radim , osjecam se lose.
Sad sam pod dodatnim stresom zbog loseg zdravlja.
Ima li iko kakav savjet za mene? Ima li nesto sto nije opasno a sto mogu uzeti u apoteci da smanjim stres?
Imate li kakav savjet za zlijezde , potpuno sam prepanut.
Zaboravio sam reci , imam konstantan neki neobican osjecaj u ledjima izmedju
lopatica. Nije bol ali jeste mneki cudan osjecaj.
I naravno kasljem poslednjih dana, ono kad ocu jako da udahnem da napunim pluca obavezno se zakasljem.
I konstantno se znojim poslednjih par dana, ujutru , tokom dana, uvece.
Stalno izlazi neki hladan znoj iz mene.
Molim odgovorite sto prije.
Unaprijed Hvala!
MOlim za pomoc/ urgent
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 08, 2014 12:34 pm
Re: MOlim za pomoc/ urgent
Tebe je uhvatila neka panika pa ti sad ceo organizam ne funkcionise, tj. pogresno funkcionise.
Za smirenje nema neke velike filozofije-ako neces kod lekara a ne mozes ni lek kupiti onda cajevi--verujem da u Maroku bar toga ima--znaci--caj od kantariona,maticnjaka itd-imas sve na netu da ne bih ja sad pametovao.
Drugo-ti moras da se oslobodis stresa-kako znas i umes...je... sve novce koje ti tamo zaradis ako unistis nervni sistem, trebace ti vise da dovedes u red i da li ces.
Sto se tice zlezda-mozda su od zuba-ako imas pokvaren neki a moze i upale uha koju ne osetis.
Ne znam jesi li ti dugo tamo al pretpostavljam da nisi jer takodje pretpostavljam da je to kod tebe reakcija na promenu sredine i naravno neke situacije ne na bolje kako si mozda ocekivao. Iskreno,trebao bi ti neki psiholog ili neuropsihijatar. Dotle samo cajevi i iskren razgovor bar sa nekim prijateljem ako imas tu.
SVAKO DOBRO
Za smirenje nema neke velike filozofije-ako neces kod lekara a ne mozes ni lek kupiti onda cajevi--verujem da u Maroku bar toga ima--znaci--caj od kantariona,maticnjaka itd-imas sve na netu da ne bih ja sad pametovao.
Drugo-ti moras da se oslobodis stresa-kako znas i umes...je... sve novce koje ti tamo zaradis ako unistis nervni sistem, trebace ti vise da dovedes u red i da li ces.
Sto se tice zlezda-mozda su od zuba-ako imas pokvaren neki a moze i upale uha koju ne osetis.
Ne znam jesi li ti dugo tamo al pretpostavljam da nisi jer takodje pretpostavljam da je to kod tebe reakcija na promenu sredine i naravno neke situacije ne na bolje kako si mozda ocekivao. Iskreno,trebao bi ti neki psiholog ili neuropsihijatar. Dotle samo cajevi i iskren razgovor bar sa nekim prijateljem ako imas tu.
SVAKO DOBRO