molim za pomoc :/
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 05, 2014 10:20 pm
molim za pomoc :/
zdravo.ako moze pomoc..imam 23 godine imao sam sex-odnos sa sumnjivom devojkom starijom kaze da ima 33 god 2 dece ne poznata mi je...imao sam zastitu ali mi je na kraju odnosa pukla..osetio sam i izvadio posle 3-4 puta..na kraju sam je pitao imas li neke bolesti ona kaze da li si lud imam dvoje dece nemam...a rekla mi je posle toga da se drogirala ili sta vec da je pajdomanka ili ne znam...to se desilo pre 5 dana u noc bio sam pod uticajem alkohola oko 4 sata posle toga sam se probudio naredni dan oko 12 sati i pocelo je celo telo da me svrbi ne znam da li je to zato sto sam se uplasio mnogo ali evo traje vec 5 dana isao sam kod doktora 3 dana nakon toga i vadio krv i mokracu verovatno za polne bolesti rekao mi je da su mi rezultati odlicni da nemam nista i da dodjem sutra da vadim nesto neki urino test koji se salje sa nekom epruvetom u bg-da ce rezultati stici za koji dan pa posle toga na test za hepatitis za 2-3 nedelje.. da li sam zarazen ili sta je ovaj svrab da li je na nervnoj -psiho fazi ilida li je moguce da posle 10 sati dobijem te simtome..sta mi predlazete i koje savete i sta mislite o mom slucaju?! hvala u napred