Dobra dan,ako budete imali vremena voljela bih da mi odgovorite.U zadnjih mjesec dana osjecam bol po celom telu,narocita glave,ledja i prsa,gusi me u prsima i srce mi jako ubrzano radi,cesto placem.Stalno sanjam nesto ruzno i budim se preko noci,imam osjecaj uvijek da ce se desiti nesto lose,da imam neku opasnu bolest,da sam kriva za sve lose sto se desava.Zatvorila sam se u sebe nemam vise zelju da izlazim sa drustvom,da se zabavljam.
Uvijek sam na nekom oprezu u nekom strahu.Voljela bi da mi kazete vase misljenje o tome i da li je potrebno da odem ovdje kod nekog psihologa ili psihijatra da mi ukljuci terapiju.Hvala unaprijed. Pozdrav
molim pomoc :)
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: molim pomoc :)
Pa tesko je tacno odgovoriti na tvoje pitanje- ovo nekad zna biti slucaj kad dodje kod nekog "hormonalnog disbalansa" npr zene za vreme pms su jako osetljive itd, takodje ovo moze biti i posledica "mentalnog sklopa", tako da bih i otisao kod psihologa/psihijatra ali i mozda kod endokrinologa.
Da li si koristila neku vrste droge?
Nisam nikada.Ne pusim,ne pijem kafu,a kamoli droga.
Imao sam ja nekih problema ranije. Šta me sve nije bolelo, a ja sportista, još mlad tada sam imao 19 godina. I sve krenulo od jednom. I na kraju ustanove da je to anksioznost. Sudeći po tvojoj priči, mislim da je to i kod tebe.
Nebi bilo loše da prošetaš do psihologa, mnogo može da ti pomogne, veruj mi
Nebi bilo loše da prošetaš do psihologa, mnogo može da ti pomogne, veruj mi