Molim za pomoc!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
anonyyymuus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 04, 2013 3:43 pm

Molim za pomoc!!!

Post od anonyyymuus »

Zdravo!
U ponedeljak 2.9.2013. imala sam prvi sexualni odnos. Nazalost, bio je bez zastite. Ejakulacije nije bilo. Prvi dan poslednje menstruacije bio je 22.8.2013. Interesuje me da li postoji mogucnost da ostanem trudna? Nadam se da mi mozete pomoci, jer sam panicar i trenutno sam zabrinuta. Hvala unapred!!!
aa_Nemanja91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 04, 2013 3:08 am

Re: Molim za pomoc!!!

Post od aa_Nemanja91 »

Ako ejakulacije nije bilo unutra, ne mozes ostati u drugom stanju zbog toga sto jajna celija ne moze da bude oplodjena ukoliko ne postoje spermatozoidi... Ipak, ponekad se desava da se tokom seksualnog odnosa muskarac previse uzbudi i da semena tecnost koja sadrzi spermatozoide sama po sebi "izlazi", a da orgazam jos nije postignut- tako da je bez zastite sve rizicno... Evo ti moj savet, sacekaj da prodju 2 nedelje i kupi jedan test za trudnocu, jer on pokazuje rezultate tek tad - bolje je da budes sigurna, jer si bila u plodnim danima a oni su od 10-14. dana posle prvog dana menstruacije... Nadam se da sam ti pomogao... Pozzz
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

svaki seksulani odnos bez koriscenja zastite moze da se zavrsi trudnocom - verovatnoca je najveca za "cistu sitaciju" kada je bila ejakulacija. u vasem slucaju je verovatnoca manja ali postoji, jer muskarci i pre ejakulacije emituju funkcionalne spermatozoide u presemenoj tecnosti. uradite test, i ubuduce koristite kondome vi i partner.
mirkic89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 05, 2013 3:48 pm

Post od mirkic89 »

Ako ejakulacije nije bilo,nisi trudna sigurno,a koliko vidim nije ti jos vreme ni da dobijes menstruaciju,s obzirom da si imala 22.8,napisi datum kada si imala seksualni odnos,i reci da li imas redovne mesnstruacije?
Odgovori