Pozdrav svima,
voleo bi neko da mi pomogne i da se nadje resenje oko mog problema.Imao sam perut i nju iskorenio koristeci Mycoseb ali vec duze vreme mi se na licu pojavljuju crveni pecati bilo da se obrijem ili ne.Ti pecati se pomeraju po licu,izazivaju svrab i nekad se perutaju.Promenio sam 3 kozna doktora,dobio 3 razlicite terapije i problem je i dalje tu.
Trenutno protiv svraba i crvenila koristim Hidrokortizon i on odradi svoj deo posla,ukloni crvenilo i svrab ali problem se nastavlja da javlja.Zaista vise neznam sta da radim i nekad mi dodje da placem od muke.Zaista mi je potrebna pomoc.
Molim za pomoc
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Molim za pomoc
Ochigledno imate seboroichni dermatitis!
Pronadjite lekara koji ce vas lechiti adekvatno i ne mozete ocekivati za mesec dana poboljshanje, u pitanju je oboljenje na koje mnogo faktora utiche!
Izbegavajte stres, izbacite alkohol, nikotin, proste secere iz upotrebe, hranite se svezim vocem i povrcem, izbegavajte zachine, posebno ljute i jake, unosite dosta technosti, ali VODE, slatki i gazirani sokovi nicu technost!
Pronadjite lekara koji ce vas lechiti adekvatno i ne mozete ocekivati za mesec dana poboljshanje, u pitanju je oboljenje na koje mnogo faktora utiche!
Izbegavajte stres, izbacite alkohol, nikotin, proste secere iz upotrebe, hranite se svezim vocem i povrcem, izbegavajte zachine, posebno ljute i jake, unosite dosta technosti, ali VODE, slatki i gazirani sokovi nicu technost!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.