molim za pomoc
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: molim za pomoc
Pa dobro, ja zakljucujem iz onoga sto ti napises.
Meni je malo protivrecno da si 16.jula napisala jedan post o bracnom zivotu punom problema, a onda svega par dana kasnije kazes da je sve krenulo bolje...ja to ne znam kako da protumacim sem "preko noci".
Ko sto rekoh zelim ti sve najbolje...
Meni je malo protivrecno da si 16.jula napisala jedan post o bracnom zivotu punom problema, a onda svega par dana kasnije kazes da je sve krenulo bolje...ja to ne znam kako da protumacim sem "preko noci".
Ko sto rekoh zelim ti sve najbolje...
verujem da si ti uzrok tome,,,da si promenila nesto a i on to osetio i daj boze krenulooooo,,mada sam i ja kao i Dea nepoverljiv--da ne bude samo momentalno,,,
srecnoooo
srecnoooo
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 8:14 am
Bas me zanima kako su se stvari odvijale posle tog leta 2010. Meni ceo ovaj scenario jako lici na moj u pms-u, svakog meseca se razvodim pa se opet mirim
Ono, on mene ne voli, ne poklanja mi dovoljno paznje, bla bla bla. A posle ne mogu ni da se setim oko cega sam se svadjala. Mislim da smo mi zene u tim danima malo vise naelektrisane a nismo ni svesne toga, a muzevi bukvalno vide kako oko nas sevaju munje pa beze, onako nagonski.

Јесте. И после смо ми криви, а ни криви ни дужни. 

-
- Aktivan član
Ali kako to da uvek vi jadni nadrljate, kako to da sa zenama odlicno stojimo cak i za vreme onih dana?
Ваљда због тога што не можемо да разумемо како то да ставови и мишљења могу да зависе од хормона. 

-
- Aktivan član
Nadam se da si to rekao zato sto zaista zelis da shvatis, ne samo da bi me zalepio. DakleM, stvar je vise nego prosta: Ne zavise stavovi i misljenja od nivoa hormona, vec duzina jezika
Ono sto mozemo bezbolno da pretrpimo i precutimo tokom hormonalnog balansa prosto samo izbija iz nas kad nas hormoni preplave, i eto svadje. Sad, ako bi muskarci bili malko manje kukavice i umesto da beze ili jos gore da se svadjaju, prosto pridju, zagrle, kazu par reci razumevanja, mogli bi jos i da izvuku neku korist, ne samo da prodju kao krivci.

Немам намеру да те залепљујем. На шта би личила спљоштена крофница?
Да није то онај случај када се мушки напију, па онда кажу искрено све што мисле а што иначе не смеју да кажу?

Да није то онај случај када се мушки напију, па онда кажу искрено све што мисле а што иначе не смеју да кажу?
-
- Aktivan član

Ти изгледа ниси гледала филм "Боксери иду у рај"? 

-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
C, a-a, ne, nisam gledala film 

Погледај филм па ће ти бити јасно шта хоћу да кажем. Иначе, одличан је. То је стари домаћи филм у коме глуме Мија, Павле, Љубиша итд.
Баш си ме намучила са оним "Ц". То се не пише C, него ¢.
Баш си ме намучила са оним "Ц". То се не пише C, него ¢.