Vec duze vreme (nekoliko godina) imam grceve u ledjima... bol se proteze od kicme, duz lopatica pa prema napred... nekad malo vise, nekad nize... inace imam diskus herniu l4l5 -s1.... ti bolovi su bili najpere retki, pa sve cesci.... sta sve nisam pregledavala - pluca, zeludac, isla na terapije za kicmu, kod neurologa, fizijatra, na gastroskopiju... kako vreme prolazi sve mi je gore i gore... sada me bole ledja i celi stomak... ispod rebara, zeludac... , creva, pece me kad mokrim... svuda imam cudan osecaj.... a povremeno i te jako bolne grceve... nekad s desne strane, kao da me boli jetra, zuc.... nekad s leve.... nekad je u visini dojke, pa me to boli ili srce lupa... cesto idem doktotru... svasta sam radila i tumor markere, krv vadila ko zna koliko puta.... ali konkretne dijagnoze nema odnosno sve se pripisuje kicmi.... Meni je najgore kad kazu nije ovo, nije ono, to je od kicme a ja ne mogu vise podnositi te bolove, ne mogu normalno funkcionisati... lekovi ne pomazu, idem cesto kod fizioterapeuta ali ni to ne daje neke velike efekte... danas sam poludela, napolju lepo, dogovorila se s koleginicom da prosetamo Adom, sela u kola ali morala sam se vratiti kuci jer su me uhvatili ti bolovi... strasno.... kad su popustili pocela je da me boli glava... inace, patim vec godinama od migrena...
I pritisak mi vise nije normalan - poceo je da varira.... ili je jako nizak npr juce u jutro je bio 100/60 da bi navece bio 150/90, naravno, bilo mi je lose, glavobolja uz osecaj da ce glava da mi eksplodira... pijem cetvrt propranolola, povremeno stugeron i ksalol... bila sam i kod neurologa ali nalaz je ok (povremeno imam trnjenje desne strane tela, najvise sam zbog toga isla),
U totalnom sam haosu... il me boli il iscekujem bolove.... treba mi savet - kako da 1. utvrdim sta mi stvarno jeste
2. kako da se resim tih groznih bolova.
Moram priznati da u zadnje vreme ne vezbam a znam da bih zbog kicme morala ali jednostavno ne mogu jer me stalno boli...
Unapred hvala na savetu!
Molim za pomoc!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99