pre 5 godina zabavljala sam se sa deckom koji ima hepatitis c ....da li ga je imao i tada kada smo se zabavljali to ne znam ,,,,za sve to sam saznala 2002 godine i od tada nemam mira...moj problem je u tome sto nesmem da idem kod lekara iz straha da cu cuti ono najgore ,,,ne znam kako bi se nosila sa tim...2002godine isla sam na analizu krvi i transeminaze su bile normalnih vrednosti jedino bilirubin je bio 20.moram priznati da sam krv dala pod ogromnim stresom (sad sam citala da to mozda ime veze)
drugo tada na ultrazvuku jetra je bila normalna ali u bobregu u mi nasli pesak....???????
inace cesto me bole ledja ,,,,deo oko bubrega i ispod desnog rebarnog luka ...sve je to periodicno....(bolovi)pitam se da li to moze biti i od peska....kamencica ili jetra moze da boli usled hepatitisa c,,,inace ne pusim ...ne pijem ...ne drogiram se ...sportski sam tip ...i normalno se hranim
MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE I OHRABRITE AKO JE TO MOGUCE NEBI LI NAJZAD OTISKLA LEKARU I URADILA TEST NA HEPATITIS .......
molim za pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 24, 2005 8:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
molim za pomoc
eee