[b]Molim za pomoc![/b]

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
zelim brz oporavak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 6:25 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

[b]Molim za pomoc![/b]

Post od zelim brz oporavak »

Imam 27. godina i imam velikih problema sa stomakom, nikako ne mogu da zaustavim proliv i bolove u stomaku. :( Problemi su poceli pre dve i po godine. Cetiri meseca nakon nastupajucih problema sam imala rektoskopiju i irigografiju u Srbiji, nista mi nisu nasli tako da je dijagnoza bila nervoza debelog creva. Od tada sam pocela da pijem sulpirid, ksalol i probiotik i bilo mi je bolje neko vreme, prvih mesec dana. Zatim sam prekinula terapiju misleci da sam ponovo zdrava, ali nazalost ponovo su nastali isti problemi. Ponovo sam je zapocela, ali mi vise nije pomagala ili je delimicno. Ne znam ni sama uglavnom te lekove sam pila dve godine, previse. Posto sam trenutno u USA, odlucila sam se da mi ovde urade kolonoskopiju. Nakon kolonoskopije dijagnoza je bila da nemam kolitis ili tako nesto vec infekciju creva. Eh, moje srece tog trenutka, misleci ozdravicu uskoro! Doktor mi je prepisao metronidazol koji sam pila 10. dana i na kratko se osetila malo zdravije da bih nakon prekida terapije sve se povratilo. Zatim je doktor rekao da ponovim terapiju sto trenutno i radim, ali ovaj put ne osecam poboljsanje. Uskoro bih trebala da radim ultrazvuk, doktor insistira na tome posto su mi se pre 20-ak dana javili i bolovi u zelucu. Ne znam vise sta da radim i koja je dijagnoza tacna? Znam samo da idem jako cesto u wc i da imam jako cesto bolove. Nigde ne mogu da se opustim, stalno sam opterecena mislju da li ima wc u blizini. Ne smatram sebe nervoznom, ali nekad znam da izdramatizujem. MOLIM ZA POMOC! Jer ja vise ovako ne mogu! Sta da pijem?

Unapred zahvalna :roll:[b][/b]
voodoo7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 8:55 am

Post od voodoo7 »

isto i meni se desilo tako, za 3 nedelje non stop proliva, bolovi po stamoku ali bas ni uzasni bolovi, morao sam drzati stomak kao trudnica, dok sam hodao, a necu da zamisljam bolove dok sam se vozio, pretres :(:(
meni su uradili koloskopiju, isto nervoza debelog creva, dali su mi istu terapiju malo je bolje bilo. preporucujem da nadjes recept za smirenje nikako nervoza, da nastavije terapiju, da se ne treses, i obavezno naci covjeka koji izmasira stomak, to ti je jedini lek.
sve sam to uradio bilo mi je bolje, sad osetim pomalo ali znam zasto, zasto sto sam nervozan i jos neke sitnice koje direktno deluju..
zelim brz oporavak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 6:25 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zelim brz oporavak »

Hvala vam sto ste mi se javili, mnogo mi je lakse kad cujem kako se drugi bore sa istim problemom, sve se nadam nacicu lek.
Znaci vi me preporucujete lekove za smirenje i obavezno masazu stomaka.
Nego imate li i dalje proliv, kako ste ga zaustavili ako jeste?
voodoo7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 8:55 am

Post od voodoo7 »

jednostavno samo se zaustavilo taj proliv, to je odresjeno vreme koje ona manifestuje, sada ja ne preporucujem nikakve druge lekove sem one koji ti je doktor preporucijo takve sam i ja uzeo, a masazha stomaka to obavezno, zna da bude oporemecen zeludac, ali tu masazhu nemoze bilo ko da radi, to doktori malo znaju, to trebas privatno da se snalazis da vidis ko to radi, ja mislim da je to lek najveci.
Odgovori