Molim za pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Molim za pomoc
Naime pre nekih mesec ili 2 meseca sam istegao tetivu.I sad mi se stalno nakon neke fizicke aktivnosti,npr trcanje kosarka desi da je istegnem i tada me jako boli sve dok ne prodje neki period-otprilike 2-3 sata i onda se ponovo umiri i bude u redu.Da li postoji neko resenje za ovaj problem?
Ja sam za Uskrs uganula clanak na nozi i bogami je trebalo bar 3-4 meseca da me skroz prodje.
Vec dan-dva nakon uganuca sam ja mogla koliko-toliko normalno da hodam, ali sam mesecima posle osecala bol kad cucnem ili pokusam da savijem stopalo.
Mislim da samo treba vremena da sve to dodje u normalu, a dotle nemoj da silis nogu i obnavljas povredu (tako sam ja jednom zaboravila na zglob i opusteno kleknula bas na tu nogu - kad nisam umrla od bola!
)... I da! Ja sam je mazala Hepalpanom 3x dnevno po 5 minuta, taman je blago i izmasiras.
Vec dan-dva nakon uganuca sam ja mogla koliko-toliko normalno da hodam, ali sam mesecima posle osecala bol kad cucnem ili pokusam da savijem stopalo.
Mislim da samo treba vremena da sve to dodje u normalu, a dotle nemoj da silis nogu i obnavljas povredu (tako sam ja jednom zaboravila na zglob i opusteno kleknula bas na tu nogu - kad nisam umrla od bola!