Nalazim se u inostranstvu ( na americkom kontinentu) medjutim nemam poverenja u to koliko ovi ovde ista znaju.Sve je pocelo sa bolom u grlu, posle nekoliko dana su poceli simptomi obicne lake prehlade (kijavica i suvi kasalj).Onda je sve prestalo osim kaslja, da bi posle toga krenula temperatura u proseku 37.5, bol u ledjima,otezano i ucestano mokrenje sa osecajem da se ne izbacuje citav sadrzaj besike, malaksalost i suvi kasalj.Pregledali su mi mokracu i indikovali da je rec o bakterijama i da ima krvi u mokraci.Dali su mi antibiotik "CEFAKLOR".Nakon uzimanja ovog antibiotika simptomi se nisu popravili a temperatura je skocila na 39. Kada sam im ovo objasnio oni rekose da nastavim sa uzimanjem antibiotika do kraja i da nista ne preduzimam jer sada u mokraci vise nema bakterija.Pa ja reko mene ne zanima da li ima ili nema bakterija one su tu mozda bile godinama i mozda nisu ni bile uzrok svega ovoga.Pri tom jos da dodam da me je poslusala prijateljica koja je lekar ali ovde ne radi i koja mi je rekla da ja definitivno imam nalaz na plucima (pucketanje i prigusen ton).Ja to ranije nisam imao to znam sigurno a njima je opet normalno ovde da svako ima takav zvuk na plucima jer svi redom imaju astmu zbog njihove klime i oni ne provaljuju nista dok ti se pluca ne raspadnu.Ona mi je rekla da je vrlo moguce da je po sredi "micoplazma" i da svi simptomi ukazuju na to.Zanima me vase misljenje.
Unapred hvala
Molim za pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin