Tackice mi se pojavljuju u poslednje 3 nedelje. U ovom periodu pojavile su se mozda 5 ili 6 puta, na nogama i rukama. Uglavnom se pojavi jedna, koja pocne jako da svrbi i kada pocnem da cesem oko nje se pojavi jos nekoliko tackica. Izuzetno su sitne, ne prelaze 2 mm i jarko crvene su boje, i u ravni su sa kozom, cak mam utisak da su ispod koze. Posle 2 ili 3 dana se potpuno povuku.
Na nekoj temi (posto sam pregledala sve sa slicnom tematikom ) je neka od korisnica foruma rekla da se prisloni casa ne bi li se utvrdilo da li su u pitanju neke petehije i ako jesu da tackica pod pritiskom ne bledi. Uradila sam to i tackice nisu izbledele.
Hvala vam svima koji se potrudite da pomognete. I da napomenem da imam 24 godine. Hvala unapred
Molim za pomoc sto pre ... crvene tacke
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa mozda je samo sto kaze neka reakcija koze, recimo od sunca su slicne kako ih opisujes, ali postoje i puno koznih bolesti, od kojih i neke venericne prave razlicite simptome...
Trebalo bi da se poseti Specijalista dermatologije... Imas nekoliko instituta u gradu i puno privatnih klinika.. Savetujem da sto pre odes tamo jer sasvim bezazlene stvari na kozi mogu da se ispostave da su ozbiljnije.
pozdrav!
Trebalo bi da se poseti Specijalista dermatologije... Imas nekoliko instituta u gradu i puno privatnih klinika.. Savetujem da sto pre odes tamo jer sasvim bezazlene stvari na kozi mogu da se ispostave da su ozbiljnije.
pozdrav!