Ne znam odakle da krenem, moji problemi su počeli tamo negde marta meseca, osećao sam bolove u predelu grudi, pošto sam gojazan, imam 25 godina 183 visok 120 kg, doktor je pretpostavio da nije srce, išao sam kod interniste radjen mi je EKG sve u redu, pritisak mi je bio malo povišen 130-90 a i internista me je samo udario u stomak i pitao zašto se nerviraš stomak ti je tvrd, ja mu ništa nisam ni odgovorio, izašo sam napolju, dali su mi da pijem bensedine i presalol 2 puta dnevno po pola, ja pošto nisam nervozan i to, to uopste nisam ni pio. Sve je to proslo, posle nekih mesec ipo dana bio sam kod rodjaka i lego da spavam, osetio sam ponovo bolove u grudima i pulsiranje u desnom uvetu, nisam mogo da zaspim, izmerio sam pritisak, normalan,, meni zvoni u glavi, probada me u grudima, i odem na hitnu, uradilli mi ekg, izmerii pritisak sve normalno, pita me doktorka sa hitne sta ti je, ja se smejem, rekoh ne znam, evo sad mi nije nista. Sedeo sam s njom popricali, otiso sa hitne, sa uverenjem da je to napad panike, ok. Posle nekog perioda javljalo mi se to isto pulsiranje u desnom uvetu, i male glavobolje, kad legnem da spavam, bode me na u grudima na levoj strani, izmerim pritisak, meni pritisak 110-70, nekad donji i manje 110-60, i tako 2 meseca, nema spavanja, merim pritisak, idem umivam se, uspavam se jedva oko 6,7 ujutru.U to vreme sam isao jos 3 puta na hitnu noću. Bio sam kod doktora, to je bilo pre nekih 2 meseca, pipao mi kičmu, i vrat, reko mi je da imam problem sa lumbalnim delom kicme, dao mi je da pijem midokalm (ja mislim da se tako zove ), ok. Pio sam to nema nista bolje, odem ja pre nove godine negde oko 20 decembra, ispricam mu sve, da ne mogu da se uspavam da mi zvoni u glavi, pulsira u desnom uvetu, i pocelo je da me bode u levom obrazu, da mi podrhtava vilica, on mi kaže da su sve to simptomi za anksioznost to jest napadi panike. Posalje me kod neuropsihijatra, ispricam mu sve, da mi da pijem lexilium dva puta dnevno, i magnezijum onaj direct ujutru. Mozda mi je bilo malo bolje od svega toga, ni sam ne znam, prosto sam se izgubio u svemu ovome, kao da vreme leti, a ja sam nemocan kako bih reko. Sad sam bio prehladjen i to dosta, primao sam injekcije do juce, trebao sam i danas zadnju al nisam bio jer sam se juče posle primanja injekcije tresao kao prut celo vece, primao sam 3 dana neku na d, der...ne znam kako bese i penicilin, pa posle toga samo penicilin 6 dana, grlo mi je katastrofa. Bio sam i kod privatnog doktora, interniste, radjen mi je ultrazvuk i jos neki pregledi srca i ostalih organa, sve u redu. Krvna slika u redu. Meni se javljaju bolovu u levoj strani tela, peckanje u levom obrazu, i taj neki bol u levom ramenu koji je dosta jak, ponekad mi nocu drhti telo, pulsira mi u glavi, i pozadi na levoj strani iznad kicme mi trni non stop, i trni mi non stop u predelu levog lakta malo iznad prema ramenu, boli na dodir.
Pokušao sam da skratim moju priču, kako da vam kažem OČAJAN SAM, ne mogu više ovako. Hoću da mi samo bude kao pre, da mi bude bolje, da mi nestane ova zvonjava u glavi koju imam i sada, i sve ovo ostalo.... Sednem sa društvom na kafu, mene uhvati neka nervoza, ustanem i odem, svi misle da nisam nešto u redu, nisam sa nikim ni pričao na tu temu, menjam se, nisam više onaj stari..... nasmejan i zabavan.... Ometa me u svemu.... ne znam...., pisao sam i pre nekih 2 meseca, niko mi nije tad odgovorio... molim nekog da mi odgovori sad.
Nisam ni nervozan, ni histeričan, niti paničim, volim da se zezam, da se smejem, da sam u pokretu sa društvom, devojkama... Izlasci i to, sad sam takoreći nepokretan, niti smem da pijem alkohol zbog ovih lekova, niti mogu da sedim negde, uhvati me "napad panike" pokušavam da ne mislim na sve ovo, i na te bolove, evo i sad me bode u levom obrazu.... ali ne mogu da ih iskuliram.... ne znam.
Pozdrav
MOLIM ZA POMOC, SAVET ILI ŠTA VEĆ
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: MOLIM ZA POMOC, SAVET ILI ŠTA VEĆ
Dejan892, мислим да је твој проблем веома једноставан. Имаш проблема са раменим појасом. Треба да опустиш мишиће раменог појаса и да ти неко намести укљештење које имаш на оном месту које ти стално трне. Потребан ти је ДОБАР масер или физиотерапеут.
Спојеви ребара са кичмом су веома осетљиви и ако се јави укљештење на неком од њих, могу да настану моги проблеми са срцем, очима,....
Око раменог појаса прочитај на мом сајту www. aca. rs шта сам писао у Савети, Здравље под Рамена-рачунари.
Спојеви ребара са кичмом су веома осетљиви и ако се јави укљештење на неком од њих, могу да настану моги проблеми са срцем, очима,....
Око раменог појаса прочитај на мом сајту www. aca. rs шта сам писао у Савети, Здравље под Рамена-рачунари.
Re: MOLIM ZA POMOC, SAVET ILI ŠTA VEĆ
Čitao sam o tome, drug mi je reko da je možda u tome problem. Ne znam dal ovde ima neki dobar maser, inače sam iz Vranja.