Molim pomoc pri dijagnozi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ikac86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2014 7:14 am

Molim pomoc pri dijagnozi

Post od ikac86 »

Pocelo je u januaru mesecu sa ukocenoscu ledja, od tada radila sam i gastroskopiju zbog problema sa kiselinom i ustanovljen mi je gerb tip a, dok mi je u lumbalnom delu snizen peti prsjen za sta radim vezbe. Medjutim moje prave muke pocinju pre mesec dana sa zujanjem u usima, vrtoglavicom i osecajem propadanja kroz prostor. Zatim slede ostri bolovi u stomaku, problemi sa stolicom, nadutost, drhtanje ruku, grcenje misica nogu, duz cele kicme, ukocenost i bolovi u pleckama, vratu, ostri i tupi bolovi u grudima pri disanju, pritisak na potiljku glave, blaga zamucenost vida, smrsala sam vidno. Desi mi se dok lezim da osecam nesto nalik na trzanje tela. Krvna slika odlicna, stolica svarljovost, okultno krvarenje, bakterioloske i mikoloske analize odlicne, pre sonde uradjen Uz abdomena, sve dobro, uradjeni Uz srca i stitne zlezde, srce dobro uz bezbroj puta uradjen Ekg, za stitnu zlezdu nesto povecana antitela, ali hormoni uredni, pa nema potrebe za terapijom. Lekari me vec otpisuju, a meni su ta trzanja i pulsiranja u celom telu i glavi sve gora. I sada sta dalje, odustati ili dalja dijagbostika? Da, takodje nalaz iz krvi na Heliko negativan, uredna krvna analiza za jetru, pankreas, gusteracu. Imam 28 godina. Bila sam za sada kod ORL, uredni nalazi, kod neurologa, uredan pregled, fizijatra, koja predlaza magnetnu, ali niko ne daje uput.
ikac86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2014 7:14 am

Re: Molim pomoc pri dijagnozi

Post od ikac86 »

Da dodam radjen kolor dopler ks vrata, dobra prokrvljenost.
milano1986
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 07, 2014 2:32 pm

Post od milano1986 »

Pazi čitam tvoj post i vidim neke slične simptome...
ja nemam ta podrhtavanja i grčenja mišića i nisam baš toliko odradio pregleda i da prošli su me bolovi u stomaku, sad su tu samo problemi sa grudima,zujanje,pritiska u potiljku itd...
Mene sve to manje viši muči od novembra... bezbroj puta radio ekg, kompletnu krvnu sliku, štitnu žlezdu proverio, UZ abdomena, holter srca, test opterećenja, niko mi ništa nije našao... a ja idalje imam simptome, u blagom očaju sam...
Na kraju su mi rekli da je sve iz glave, da se iskuliram ili kod neuropsihijatra :(...
Probaj da se opustiš malo, nađi neku zanimaciju, ne znam zaokupiraj se nečim drugim...
Inače i ja imam 28 godina i ne verujem da mi se u ovim godinama dešavaju ovakvi zdravstveni "problemi", ali...

Pozdrav
silversurfer03
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2014 10:28 pm

Post od silversurfer03 »

Jesi imala kontakt sa kućnim ljubimcima, radila test na toksoplazmozu?
www.paraziti.biz
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

obavezno na pregled kod neuropsihijatra oboje--sto pre to bolje
Odgovori