molim za pomoc hitno

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
konanbgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 11:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

molim za pomoc hitno

Post od konanbgd »

cao narode jedno pitanje za vas ja sam se vise puta javljao i opet cu dok mi neko neda pravi odgovor.imam pitanje . imam problema sa povremenim preskakanjem srca koje osecam u predelu dijafragme .cudan osecaj nelagodnosti ja bar tako ga dozivljavam.i naravno krene strah .imam utisak da sa srcem nesto nije uredu.to je neki vid treperenja PONEKAD SE JAVLJA I NEKA KNEDLA U GRLU.To osecam dugi niz god recimo od 98-me tada je bilo svaki dan sad vec slabije ali se desava.U zadnjih tri meseca nisam nijednom osetijo a sad ovih dana opet po starom .Zamoljavam vas da pogledate o cemu je rec i da mi pomognete.Ja sam obicne pretrage uradio kod lekara nisu nista konstatovali.P da cujem vas sta mislite jer mi to uliva puno strahova i nesigurnosti.inace imam 33 god a sve je pocelo kada sam imao nekih 25 god.
trenutni strah
Majda23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 19, 2006 11:39 am

Post od Majda23 »

Prosto neverovatno,ja se potpuno ISTO osecam.Takodje sam bila kod svih mogucih lekara,radila sam testove na koksaki i adeno virus i rezultati su bili u redu.Inace imam tahikardiju,jako ubrzan rad srca.Takodje imam taj cudan osecaj preskakanja srca u predelu dijafragme,rekli su mi da to moze biti od zeluca,tacnije gastritisa.Svi ti simptomi traju od 2001. godine,bili su cesci i jaci,sada su redji,ali i dalje prisutni.Jedino nisam isla na eho srca,inace sam bila svuda i nista nisu nasli.Takodje sam primetila da su ti simptomi cesci kad su velike vrucine,prosto se plasim da izadjem iz kuce leti.Ponekad mislim da pravi razlog lezi u mojoj preteranoj napetosti i nervozi.Mozda je problem u glavi?Ti si jedina osoba koja se oseca identicno kao ja.Volela bih da znam sta je u pitanju pa da pomognem i tebi i sebi.Pozdrav
konanbgd
Novi član
Novi član

cao

Post od konanbgd »

pa eto neznam ni sam sta se desava pa onda zna da se desi da nemam te simptome po mesec dana.recimo desava se da mi se u predelu diafragme zalupa nesto na momenat kao da je srce a to se desi u nekom neobicnom pokretu i tako nekapiram sta je vise uzas me smara i smaram ljude oko sebe sa tim.
trenutni strah
Majda23
Novi član
Novi član

Post od Majda23 »

Da,i meni se to desava,recimo kad se presavijem preko kade dok perem ves,kao da izgubim vazduh za trenutak i zalupa mi srce jako i brzo.I ja sam smorila ljude oko sebe a i samu sebe s tim,dosadilo mi je.
konanbgd
Novi član
Novi član

cao

Post od konanbgd »

uzas.oa sta cemo da cinimo po tom pitanju da se mi nadjemo na kafi pa da gusimo jedno drugo uzasssss.nisam pametan tolikome nervira vise bre nikako da prodje,sve to taman prodje jedno vreme kad ono opet
trenutni strah
konanbgd
Novi član
Novi član

cao

Post od konanbgd »

i mene zeza gastritis sta god pojedem ja imam gorusicu u stomaku ili neku vatru pa nadimanje ko zna mozda je to neko kaze neka kila na zeludcu ma neznam ni sam
trenutni strah
Majda23
Novi član
Novi član

Post od Majda23 »

Vrlo je verovatno da je u pitanju zeludac,ja imam probleme s varenjem od rodjenja,strogo vodim racuna o ishrani.Evo,kako dolazi toplo vreme mene hvata panika jer tada su moji simptomi ucestaliji.Ne znam kada ce ni kako da prodje,ali ti si jedina osoba od koje sam cula da se zali na potpuno iste simptome,svi mi kazu da nisam normalna,ne zele vise da me slusaju :(
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Niste jedini, ima nas jos..........ali to je jednostavno tako.........da, hoce od napetosti i nervoze, ali zeznuto je sto je uvek bez najave pa iznenadi........

I meni smetaju vrucine, narocito kad iz stana, gde je relativno ok, udjem u auto koji prokuvava!!!! Obavezno mi pozli i pocnem da se tresem i da osecam malaksalost!!! Al malo hladne vode, umjem se, pokusam da se smirim i prodje......

Sto se pre pomirite sa tim da vam u stvari nije nista, to bolje po vas. Vazno je da su sve analize ok, a sa ovim jeste tesko, al ima i gorih stvari....

Pozdrav :wink:
konanbgd
Novi član
Novi član

cao

Post od konanbgd »

e meni su moji problemipreko glave.kazu da je to psiha ali neznam ma ja i kad sam opusten isto je,najgore sto mi se to ponekad desi i kad je upitanju sex e tu blokiram momentalno zbog toga ma javi se na 064-183-24-74 pa da pricamo malo o ovom ili porukama.
trenutni strah
Odgovori