molim pomoc hitno!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
denisjakaja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2011 3:12 am

molim pomoc hitno!!

Post od denisjakaja »

htio bih pitat danas u toku dana na poslu mi se desilo ono kad pljunem iz grla da bude vrlo malo kao sukrvice ono ale ne puno olio bih da znam sta se desava nista me ne boli dobro se osjecam
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: molim pomoc hitno!!

Post od Dr011 »

to sto nesto ne boli ne treba da ucini da se neka pojava zanemari, postoje i ozbiljni problemi kod kojih se ne oseca bol...
ukoliko vam pre toga nije curila krv iz nosa ili ako niste raskrvarili desni, onda svakako savetujem odlazak lekaru da se pregledate, bez pregleda nekog pravog zakljucka nema...
denisjakaja
Novi član
Novi član

Post od denisjakaja »

taj dan kad sam radio bilo je stvarno mnogo prasine posto sam u americi i radim na gradjevinama to je bilo samo taj dan nije bilo non stop neko poneki put ali vec sjutra dan nista od toga vracam se u podgorici 1 marta pa cu izvatiti sve nalaze i pregledati se zato sto sam se mnogo uplasio ovaj posao stvarno nikad nisam prije radio
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

moguce da je to bila i samo prasina koja se nakupila udisanjem...ali svakako preporucujem da se prekontrolisete, za svaki slucaj da ne bi brinuli i da se ne bi nesto previdelo...
denisjakaja
Novi član
Novi član

Post od denisjakaja »

izvinite dali trebam da izvadim samo krv i mokracu jel tako hvala vam pun doktore i izvinite sto smetam
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

javite se svom lekaru, opisite simptome, pregledace vas i reci sta vec bude potrebno da se uradi od analiza i eventualno drugih pregleda, posto samo na osnovu krvi i mokrace neke stvari se mogu videti ali neke i ne...sve zavisi, samo se vi njemu javite pa ce se videti ako nesto treba...
Odgovori