MOLIM ZA POMOC ---- ) HITNO
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
MOLIM ZA POMOC ---- ) HITNO
Pre par meseci sam imala prvi odnos sa svojim deckom, nedavno sam imala jake bolove u trbuhu tada sam trebala i da dobijem mjesecnicu tako da se i nisam nesto obazirala na te bolove.
U medjuvremenu sam imala neki cudan iscjedak, kao neki komadici koze da su ispadali. Planirala sam otici na ginekoloski pregled, sto bi mi ujedno bio i prvi, no nisam, jer sam dobila, tako da sam to odgodila.
Bolovi u trbuhu nisu prestajali, tako da sam uzimala Voltaren Forte. Dobila sam temperaturu i posjetila ljekara. Oni su sumnjali na slijepo crijevo, tako da sam ga i operisala!
Do prije par dana sve je bilo uredu, sve dok sasvim slucajno nisam primjetila kondilome. Odmah sam zakazala pregled koji mi je za par dana te sam na svoju ruku uzela Albothyl vaginalete...
Sta mogu ocekivati nakon svega???
U medjuvremenu sam imala neki cudan iscjedak, kao neki komadici koze da su ispadali. Planirala sam otici na ginekoloski pregled, sto bi mi ujedno bio i prvi, no nisam, jer sam dobila, tako da sam to odgodila.
Bolovi u trbuhu nisu prestajali, tako da sam uzimala Voltaren Forte. Dobila sam temperaturu i posjetila ljekara. Oni su sumnjali na slijepo crijevo, tako da sam ga i operisala!
Do prije par dana sve je bilo uredu, sve dok sasvim slucajno nisam primjetila kondilome. Odmah sam zakazala pregled koji mi je za par dana te sam na svoju ruku uzela Albothyl vaginalete...
Sta mogu ocekivati nakon svega???
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lepo je da brinete o sebi i da se pregledate svakodnevno i da zelite da ste zdravi ali moj savet je da prekinete bilo kakvu terapiju pre pregleda jer ono shto mozete ochekivati je da doktor na pregledu nema pravo stanje vec poluzalecheno ili pogreshno lecheno!
Sachekajte da se urade brisevi i papa i da dobijete terapiju koja vam zaista treba i ako vam uopshte treba!
ne sumnjam u vashu moc zapazanja i u vash vid i iskustvo ali ipak je bolje da pregledom i brisevima utvrdite eventualne promene i dobijete pravu terapiju i savete nego da to radite sami!
Sachekajte da se urade brisevi i papa i da dobijete terapiju koja vam zaista treba i ako vam uopshte treba!
ne sumnjam u vashu moc zapazanja i u vash vid i iskustvo ali ipak je bolje da pregledom i brisevima utvrdite eventualne promene i dobijete pravu terapiju i savete nego da to radite sami!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
SLAZEM SE SA GORE NAVEDENIM,TACNIJE *TAMARAFT JE SVE LEPO NAPISALA OVDE,DALJE RECI SU SUVISNE...tamaraft napisao:Lepo je da brinete o sebi i da se pregledate svakodnevno i da zelite da ste zdravi ali moj savet je da prekinete bilo kakvu terapiju pre pregleda jer ono shto mozete ochekivati je da doktor na pregledu nema pravo stanje vec poluzalecheno ili pogreshno lecheno!
Veliki pozdrav!

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Namena tog leka je da pomogne kod lecenja ranice na grlicu materice.O lecenju kondiloma na ovom forumu se vec pisalo.Njih je potrebno odstraniti laserom ili nekom drugom hirurskom metodom.
Ako vam se prilikom upotrebe Albotila pojave belicaste skrame,da znate da je to normalna pojava kod primene ovog leka.
Ako vam se prilikom upotrebe Albotila pojave belicaste skrame,da znate da je to normalna pojava kod primene ovog leka.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mozda ce i skapirati, al neka se lechi ona kako zeli! Ipak je ovo slobodna drzava!
Mada svesno uzimanje leka koji je 'prepisala drugarica', pri tom leka koji nije za indikaciju koju ima, hm, to mi malko nije ni slobodna volja, vishe kao jako glupa odluka!
Ali opet, svako ima pravo da se lechi kako misli da treba! mi smo samo medicinski radnici!
Mada svesno uzimanje leka koji je 'prepisala drugarica', pri tom leka koji nije za indikaciju koju ima, hm, to mi malko nije ni slobodna volja, vishe kao jako glupa odluka!
Ali opet, svako ima pravo da se lechi kako misli da treba! mi smo samo medicinski radnici!

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: MOLIM ZA POMOC ---- ) HITNO

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ght=#20831obgyn napisao: Lijecenje albothyl solucijom je napusteno prije bar jedno 15 godina, jer ima kancerogeno dejstvo.