Pozdrva svima na forumu
tmolim vas za hitan odgovor i savet jer moj tata nikako nece kod lekara mislim da vise od 25 godina nije bio kod lekara cak ni posle onog sto mu se desilo juce
najkrace receno
desna ruka mu je pala i nije je osecao oko skoro sat vremnea, i za to vreme su mu se jako susila usta (inace to mu se povremeno to susenje usta desava cesto )
tek posle sat vremena a sve vreme je masirao ruku je povratio osecaj na na proitisak izazivanje bola i slicno u ruci, a palac mu je podrhtavao
caki kad je to proslo posle kad je doao kuci nije moga o da drzi tacnuu toj ruci negomu drhtala
zanima me na sta mogu ve ukazivati ti simtomi.......a inace povremeno mu se desava da ga ili steze u grudima on nikad ne kaze tacno alimu nije dobro a nece ni pod razno kod lekara
ovo spominjem za slucaj da ima neke veze sa tim ili vaznosti, nisam lekar ali znam da se uvek pita i za pordicne bolesiti: inace njegova mama (moja baba) je umrla od vise mozdanih udara tokom noci a od prvog mozdanog je ostala paralizovana jedna strana tela i bila je Slankamenu i oko 6 meseci posle te jedne noci i vise uzastopnih mozdanih je ii umrla inace je bila dijabeticar
Molim pomoc Gubitak osecaja u ruci,snazno susenje usta....
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Molim pomoc Gubitak osecaja u ruci,snazno susenje usta....
Pokusajte da mu dovedete lekara kuci. Nemojti cekata njegov pristanak. Na kraju krajeva u takvoj situaciji pozovite hitnu pomoc.
I to sto on nece lekaru je vrsta bolesti pa i oni to shvataju
I to sto on nece lekaru je vrsta bolesti pa i oni to shvataju
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Po tome kako ste opisali deluje kao parcijalni epi napad ili cak i blazi mozdani udar. O tome koliko je ovakvo stanje ozbiljno i koliko zahteva lecenje ne treba da pricham...
Tako da ukoliko ne zeli kod lekara ond apozovite patronaznu sluzbu svog dona zdravlaj i neka dodju kod vas kuci!
Tako da ukoliko ne zeli kod lekara ond apozovite patronaznu sluzbu svog dona zdravlaj i neka dodju kod vas kuci!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
hvala vam punooo
- i cesto kad naglo ustane pojavi smraci mu se potpuno na sekund na ocima ili vidi "svitce"
- i povremeno mu se desava probleme sa vidom (kao kad se gleda kroz providni deo plamena vatre onako lelujava slik)
- i povremeno ga steze u grudima kao da ne moze da dise
- i poslednjih 10-tak godina ga hvataju grcevi u domalom prstu na nozi oko2puta mesecno u proseku
- 2 put mesecno srednje jake glavobolje
- povremeno malaksalost
ne znam dal sve to zajedno jos nesto znaci li ukazuje na mozda dijabetes ne znam ni ja
- i cesto kad naglo ustane pojavi smraci mu se potpuno na sekund na ocima ili vidi "svitce"
- i povremeno mu se desava probleme sa vidom (kao kad se gleda kroz providni deo plamena vatre onako lelujava slik)
- i povremeno ga steze u grudima kao da ne moze da dise
- i poslednjih 10-tak godina ga hvataju grcevi u domalom prstu na nozi oko2puta mesecno u proseku
- 2 put mesecno srednje jake glavobolje
- povremeno malaksalost
ne znam dal sve to zajedno jos nesto znaci li ukazuje na mozda dijabetes ne znam ni ja