Molim pomoc doktora

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
CCCCC
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 21, 2010 11:00 pm

Molim pomoc doktora

Post od CCCCC »

Decko mi je imao non hockin. Primio je 5 hemoterapija, zadnju je primio pre 3 meseca. Treba da primi jos jednu zadnju hemoterapiju bza mesec dana jer ce mu tada vracati maticne celije. Na zadnjim kontrolama svi rezultati su mu super. Hocemo da imamo decu a ne znamo da li on posle tih hemoterapija moze da ima dece, i ako moze koliko vremena treba da prodje od zadnje hemoterapije da bi se njegov organizam ocistio i da bih mogla planirati trudnocu..???
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: Molim pomoc doktora

Post od Slavko_slavko »

mislim da je pre hemoterapija trebao za svaki slucaj dati spermu na cuvanje...to su i meni predlagali,e sad,bilo bi dobro da popricate bas sa lekarom kod koga se leci,da pitate njega kod koga da odete,jer ne moze internet da zameni pregled...
CCCCC
Novi član
Novi član

Post od CCCCC »

pricao je, ali nije znao tacno da mu kaze, rekao mu je da treba da prodje neko vreme a niko nezna koje je to vreme i koliko treba cekati, i ne znamo kako se to moze utvrditi, da li moze preko spermograma. da li znaci ako ima aktivnih spermatozoida da su ti spermatoziodi dobri, tj zdravi??
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

potrebno je da se organizam oslobodi citostatika...mesec,dva tri zavisi sve koje je lekove primao i koliko se koji zadrzavaju u telu...za to bi vec urolog trebao da vam kaze,zao mi je sto nista vise ne mogu reci...koliko imate godina?
CCCCC
Novi član
Novi član

Post od CCCCC »

imam 35 godina. hvala Vam i ja sam misljenja da ne trebamo cekati godinu ili dve dana, a svakako cemo se posavetovati sa urologom i poceti sa pregledima...
Odgovori