Molim pomoć - Helikobakter na čudan način.....

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
all4blonde
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 8:53 pm

Molim pomoć - Helikobakter na čudan način.....

Post od all4blonde »

Pozdrav svima!

Imama pitanja, ne znam ni gde da počnem. Molim nekoga da mi pomogne ako može. U pitanju su ovi helikobakteri. Moj momak je imao razne simptome, tipa: (šetajući) bolovi u leđima, stalna temperaturica do 37,5, tu i tamo neki slabi, probadajući bolovi u stomaku, u predelu oko i ispod pupka. Često je imao osećaj da je zanešen i da mu se vrti u glavi. Nije to bilo ništa strašno, ali su se ti mali bolovi s vremenom na vreme javljali. Češće su se javljali bolovi u ledjima, pa smo sumnjali na pluća. Ispostavilo se da su pluća čista. Nakon što smo spomenuli i da ga bolucka ponekad stomak, poslali ga na analizu krvi i eto nam rezultata: helikobakteri: 8,95! Kaže lekar da je to nebeska visina. Uglavnom, započeo je terapiju sa 3 leka (famotidin, panklav, clathrocyn), pio ih je 7 dana, pa sada samo uzima famotidin. Ovaj zadnji pije već 2 nedelje, i poslednja 3 dana su se pojavili probadajući bolovi u stomaku i temperatura. Žali se na zanešenos u glavi, što se i pre terapije javljalo. Zar ne bi trebalo da mu bude bolje???

Problem je u tome da je pre terapije imao slabe, probadajuće bolove u stomaku, i to samo ponekad, a sada (u sred terapije) su bolovi konstantni i jači. Da li je to normalno?
Drugi problem je bol u leđima i temperaturica. Čitala sam sve komentare i nisam se srela sa bolovima u leđima. Da li je to povezano sa helikobakterima?

Unapred hvala za pomoć!

Sonja
Odgovori