molim odmah pomoc ljekara.....

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
waltera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 1:58 pm

molim odmah pomoc ljekara.....

Post od waltera »

Evo danas krenuo normalan dan,pojela dorucak popila kafu sa prijateljicom i uzivala u ovom lijepom danu.Doduse zalila sma se na sinocnju visoku temperaturu od koje uvijek dobijem poslije otecene desne u ustima ...ali to sam prepisivala ovulaciji ...posto sam u toj fazi
E sjednem u gradski bus i treba mi do stana 15 min...slusam svoj mp3 kad odjednom......srce lupa hoce da iskoci iz grudi,otezano disanje,tresavica nogu i ruku.....popijem secera i vode nista....dodjem kuci i vidim vrag odnio salu posto sama zivim i nazovem hitnu.....tamo pritisak 160/100 i aritmija.....
Pitaju me jesam li dozivjela kakav shock....ja kazem nisam bas suprotno sve mi je danas kako treba....bez stresa opusteno jutro....
Tako u bolnici napadi se nastavljali ja disala na skrge dok doktor nije dao neku inekciju i poslao me kuci
Tek za 40 min ....ja kao luda trcim u wc i mokrim i kako vise mokrim tako mi se vid vraca u normalu i mogu vec da funkcionisem
Dobila sam uput za ekg,i nalaze stitne zlijezde ali me brine ova temperatura...veceras me opet lomi...bez znojenja smjena hladnoce pa vrucine...ruke hladne ..pa onda gore kao na vatri
sta mi je ....pa tek mi je 25 :cry:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Lichi najvishe na napad panike! Koju ste injekciju dobili? Najverovatnije sedativ!

Sutra idite lekaru opshte prakse isprichajte sve simptome i uradite sve analize da bi bili sigurni shta je osnovni problem. Moze biti shtitna zlezda, poremecaj rada srca, ali najverovatnije stres anksioznost i napad panike!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm

Post od macadamia »

Svakako da su potrebne detaljnije pretrage. Što se injekcije tiče, vrlo moguće da je bio u pitanju kakav diuretik, zbog visokog pritiska.
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

I ja mislim da je u pitanju diuretik.

Proveri i rad nadbubrežnih žlezda (uradi od analiza i jutarnji i večernji kortizol). Najbolje je da odeš kod lekara opšte prakse da ti ispiše sve upute i slobodno napomeni ovo za kortizol.
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Najvise podseca na napad panike,mada ne mora da znaci.Prvo sve analize,pa psihijatar.

Pozdravljam Vas srdacno! :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Majjo, kako ste?
waltera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 1:58 pm

Post od waltera »

E evo me danas me testiraju cijeli dan
Ja opet disem na skrge je r malo jaci udisaj i hoce srce da mi iskoci
I dobi nalaz koksaki virus...koji mi prodrmao srce
Odmor sada,magnezijum i dosta vitamina
Molim Vas hocu li imati problema sa tim sada cijeli zivot i hoce li biti posljedica
Doktor nije puno zabrinut kaze da mi je prvo napao usnu duplju(onaj osip i otecene desni),sa povecanom temperaturom, pa sada srce reaguje....ali nije miokarditis jos
Pa koji je sad to vrag sami....koksaki....
Jel to puno napada mlade ljude...ja to nikad nisam cula....prenosi se fekalno oralnim putemm i kada bolje razmislim te simptome sam pocela osjecati jos na moru(prije deset dana) kada sam bila....postoji vjerovatnoca ona vrucina..jelo na plazi i prljave ruke...
E iskreno nekako mi lakse jer cijeli dan zovu juce te kolege sa posla te familija a i ovdje na forumu ...svi su mislili meni neki napad panike...pa psihoze,a znam da to nikada nisam dozivjela u zivotu i kada su mi se desavale najgore stvari u zivotu
Cak me i ovo kucanje umorilo,joj ljudi sve je dobro dok srce ne pocne da zeza
Pozdrav
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Garfield napisao:Majjo, kako ste?
Hvala na pitanju, nikako!

Poslaću Vam PP da ne miniram ovu temu.

Waltera, bar si saznala razlog, a sada lagano i puno puno odmora.

Pozz, majja :wink:
Odgovori