Molim za odgovor

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
lukin888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 06, 2013 8:40 pm

Molim za odgovor

Post od lukin888 »

Postovani dobro vece
Nisam znao gde da postavim pa cu to uraditi ovde.
Vec nekoliko dana tacnije od 17 januara imam problem sa stomakom.
Kad god idem u toalet ja imam nesto izmedju proliva i normalne stolice(zute boje)
Prvo sam mislio da je slepo creveo jel sam imao neko ziganje sa desne strane.Ostale tegobe koje imam su nekad blaga mucnina i osecaj sitosti.Jedem 1 do 2 puta na dan.
Isao sam na pregled kod doktora dao sam mokracu i krv.Leukociti su normalni u krvi,a u mokraci malo poviseni.
Urin gustina 1.025
U Bakterija arb.numkonc 3
U Eritrociti 0
U Epiteljalne celije arb.numkonc 3
U Leukociti arb.numkonc 1
Kirstali 0
Cilindri 0
na pregledu kod doktora dok mi je pipao stomak zbolelo me je sa leve strane,a ostalo dok je proveravao bilo je sve bez bola.
Idem jednom do 2 puta u wc i kad god odem kao sto sam rekao to mi se desava nesto izmecu proliva i normalne stolice.
Jel moze to da bude od ovih bakterija?
takodje me malo pecka dok mokrim.
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Re: Molim za odgovor

Post od Bokily »

Urin vam je dobar. Ovo može biti crevna viroza koja kod vas malo duže traje. Pijte dovoljno tečnosti, jedite lakšu hranu, uzimete probiotik i koristite ga 10 dana. Nema ništa značajno u nalazu kod vas...

Ako vas pecka dok mokrite može se uraditi bris spoljašnjeg ušća uretre ili eventualno urinokultura (mada vam je nalaz urina dobar, ništa ne govori da je upalni proces).
Pozdrav.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Пошто је столица жута, могла би да буде јетра у питању. Колико пијеш Кока-коле?
lukin888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 06, 2013 8:40 pm

Post od lukin888 »

Hvala za brz odgovor.Juce sam jeo ko mecava za promenu i creva su pocela da krce :D To je verovatno dobro posto do sada nisam imao toliku zelju za hranom.Sto se tice kole pa i ne pijem je nesto mnogo cak ja mislim da je nisam ni pio poslednjih mesec dana.Poslali su me da radim laboratoriju ali tek je zakazana za 20 mart tako da cu verovatno ici privatno da uradim.Poslali su me i kod gastro(nesto) ne znam tacno kako se zove.Moguce da je prehlada jel sam za Srpsku novu izasao napolje istusiran.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Кад већ идеш, провери и јетру (АЛТ, АСТ,...) и гвожђе. Могао би да повериш и столицу, нарочито кандиду.
Odgovori