Molim za odgovor!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
milan1997
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 08, 2011 3:04 pm

Molim za odgovor!

Post od milan1997 »

Poštovani članovi,
Imam jedan problem lopatice(na leđima) mi nisu jednake! Molim vas pomozite! Da li se to može rešiti vežbama?
onixkiller
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 13, 2011 7:32 pm

Re: Molim za odgovor!

Post od onixkiller »

:) neznam,prvi put cujem za to,potrazi na forumima i u naslovnoj mozda najes nestoooo caooo
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Ajde malo preciznije!

Sta konkretno nije jednako, same kosti lopatica ili to kao su postavljenje?

Koliko imate godina, da li ste mrsavi?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
milan1997
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 08, 2011 3:04 pm

Post od milan1997 »

Imam 14. godina, visina 183 cm, imam 86 kg zapravo se radi da jedna lopatica više izlazi jedna manje!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Imate razvojni deformitet lopatica koji se zove Scapula alatae, i uspesno se reseva vezbanjem i plivanjem!

Javite se svom leku u domu zdravlja i pregledace vas, pogledati asimetriju i utvrditi dijagnozu ili vas poslati kod fizijatra i onda cete poceti sa vezbama u dz sa terapeutom.

Ako korisitte kompjuter kao svaki tinejdzer najvishe za igrice i rpovodite puno vremen aispred monitora onda se trudite da je taj monitor ravno ispred ochiju i da je udaljen bash 80 do 100 cm od vas i da je razdaljina do tastature i misha toliko kolika je duzina vase podlaktice.

Ako ste desnjak i ta lopatica manje 'izlazi' onda i sami mozete sebi pomoci jednostavnim trikom, naime, tokom dana cete desnu tuku staviti u dzep i pokusati sve da radite levom rukom. Ili obrnuto ako ste levak! Leva u dzep a aktivirati desnu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori