molim za odgovor
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
molim za odgovor
postovani, primetila sam u poslednja 4-5 dana da mi je jezik zute boje .nemam nikakve tegobe,osim sto sam primetila isto pre cetiri dana imala sam retku stolicu zute boje, Recite mi sta to moze biti jer ne volim da idem kod dr za svaku sitnicu a naznam da li zutilo jezika moze da bude nesto opasno?Samo da naglasim bas zut jezik
Re: molim za odgovor
probaj ispirati usta sodom bikarbona-jesi li koristila neke lekove pre toga?
jesam, pre dve nedelje imala sam grip i pila sam tablete eritromicin zbog kaslja, posle toga,posle te terapije primetila sam da mi je jezik zut, da li moze biti posledica toga?
mislim da moze biti posledica antibiotika i probaj to sa sodom bikarbona i nemoj jesti puno slatko--
SRECNO
SRECNO
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 5:06 pm
Mislim da se ipak trebaš konsultovati sa lekarom opšte prakse.
Ne znam mnogo na ovu temu, ali sam čitala da promene u boji jezika znače da neki organi ne rade dobro. Zato otiđi doktoru.
Može da bude problem u radu jetre.
Ne znam mnogo na ovu temu, ali sam čitala da promene u boji jezika znače da neki organi ne rade dobro. Zato otiđi doktoru.
Može da bude problem u radu jetre.
Kandida mozda 

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kandida najverovatnije!
Izbegavajte pushenje, izbegavajte proste secere, pijte dosta vode tokom dana i ako st eu prilici koristite neki od suplimenata za jacanje imuniteta!
Izbegavajte pushenje, izbegavajte proste secere, pijte dosta vode tokom dana i ako st eu prilici koristite neki od suplimenata za jacanje imuniteta!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
hvala na odgovoru, pijem dosta tecnosti, nisam pusac a jezik mi je i dalje zut
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
A stolica i mokraća?masam napisao:hvala na odgovoru, pijem dosta tecnosti, nisam pusac a jezik mi je i dalje zut
sto se tice stolice, moram reci da je zute boje, ali mislim da je to mozda od velike kolicine voca koje uzimam.Neznam ako kazete da je kandida kako se leci,nevolim ici kod lekara, nadam se da ovo nije nesto opasno
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Ja bih ipak posetio lekara...masam napisao:sto se tice stolice, moram reci da je zute boje, ali mislim da je to mozda od velike kolicine voca koje uzimam.Neznam ako kazete da je kandida kako se leci,nevolim ici kod lekara, nadam se da ovo nije nesto opasno

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm
ne verujem da je neka bolest,to je od upotrebe antibiotika,mozete da ispirate jezik cetkicom za zube umocenom u sodu bikarbonu ili kupite gel ,,daktanol,, neznam dal bese sa ,,k,, ili ,,c,, ali ima dobar ukus a skida ko munja,meni je bilo skoro pola centimetara po jeziku debelo pa mi je samo taj gel pomogao i to samo za dva dana.srecno