MOLIM ZA MISLJENJEEE

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sladjano
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 21, 2009 9:59 pm

MOLIM ZA MISLJENJEEE

Post od sladjano »

Cao!Imam 23 godine!Udata sam!Zelim Bebu!!!!!

kako sam dobila menstruaciju u 13 godini nikada mi nije kasnila,cak na promenu klime dobijem i ranije,ali nikada kasnije
prvi put mi menstruacija kasni dva dana,imam blage bolove u ledjima,grudi me bole na dodir,ponekad me jajnici zabole,cesto
idem u wc,a ne pijem puno tecnosti!
nemam problema sa hranom(mislim na mucninu),jede mi se kiselo,i gladna sam veoma cesto,samo bi jela!i samo zevam

molim za misljenje!!!!DA LI POSTOJI MOGUCNOST DA SAM OSTALA U DRUGOM STANJU????
Zelim vase misljenje pre nego uradim test :oops:
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: MOLIM ZA MISLJENJEEE

Post od Dea »

Pa to ne zavisi toliko od tih simptoma, nego od toga da li si imala odnose u dane kada si mogla da ostanes trudna? Ako je to samo par dana kasnjenja, bez obzira sto to inace nije pravilo, ne mora da znaci nista. Simptomi trudnoce i PMS-a su vrlo slicni i ovako nagadjanjem tesko da ces ustanoviti pravo stanje stvari. Ukoliko mislis da ima sanse da si trudna, sacekaj jos koji dan pa uradi test (ili iz krvi ili kucni test).
Inace sve te simptome koje si navela ja uglavnom imam kad treba da dobijem. Kad sam ostala trudna pored tih simptoma sam imala jako bolne grude (vise nego inace) i bile su dosta dosta vece. I strasno mi se spavalo....
Kika82
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 28, 2009 2:00 am

Post od Kika82 »

pa to sa hranom nema veze a cesto odlazenje u wc moze da znaci i nesto drugo, kad je bio poslednji papa test?
ovo uglavnom mogu da budu simptomi trudnoce ali i PMS-a, test iz krv mozes da uradis odmah.
Vanja kraljevo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 2:11 pm

Post od Vanja kraljevo »

Draga moja,Dea je skroz u pravu!Sacekaj jos par dana i uradi test!Kada sam ja ostala trudna osecala sam se nateceno,grudi su me bolele,imala sam blage simptome menzisa koja naravno nije dosla,spavalo mi se....Mucnina je usledila mesec dana kasnije!Ja sam imala simptome menzisa u trudnoci svakog meseca kada sam po pravilu trebala da dobijem!Moje misljenje,sto se tebe tice je da si trudna zato sto su ti menzisi tacni i jos jedan razlog,prvi put ti kasni!Budi strpljiva par dana,uradi test i javi dali su dve crtice u pitanju!Drzim ti palceve i sve najbolje!POZZZZ
sladjano
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 21, 2009 9:59 pm

Post od sladjano »

Uradila sam test i pokazao je pozitivnooo!Jos samo da odek kod lekara da potvrdi!!!!!
Znaci,IMACU BEBEUUUU!!!!
Hvala za misljenja!!!!
pozzz :lol: :oops: :wink:
Kika82
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 28, 2009 2:00 am

Post od Kika82 »

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! :D
siki pardik
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm

Post od siki pardik »

cestitam od srca,znam kako je to srecan trenutak ugledati na testu da je pozitivan.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Superrrr!
Korisnikov avatar
daso
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 2:46 pm

Post od daso »

iskrene čestitke... :) :) :) :) :)
Samo se obrati liječniku pa će se već naći bolesti.
Odgovori