molim za malu pomoc
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
molim za malu pomoc
Imam 22 godine,ne pijem nikakve lekove,fizicki nisam bas aktivna i u poslednjih 3 do 4 meseca imam jedan problem koji ne mogu tacno da definisem. S vremena na vreme javlja mi se bol u predelu levog ramena i siri se ka srcu tako da imam utisak ako bih malo jace uzdahnula kao da bi mi srce puklo,to mi predstavlja najveci problem nocu kad bi se okrenula na desnu stranu i ako se duze zadrzim na toj strani odmah pocinje jak bol koji se siri i nekad moram i satima da lezim na ledjima kako bi me to popustilo. Molim vas da mi ukazete na moguci problem jer nemam predstavu sta bi to moglo biti,volela bih kad budem resila da odem kod doktora na pregled psihicki da budem spremna na konacne rezultate. Hvala puno
Re: molim za malu pomoc
Ne znam koliko je bol jak ili izdrziv u tvom slučaju. Dobro je što si odlučila da odeš kod lekara, to je najbolje moguće rešenje. Ja bih optimistički rekla da je neki teži oblik reume, ali me buni ta povezanost sa srcem. Možda si negde neudobno sedela, spavala duže vreme pa ti se to sad odražava i reaguje, a može da bude i to da te je negde udarila promaja. Promaja ponekad može da dovede upravo do takvog stanja i ukočenosti i bolova koji se šire i javljaju povremeno i grčeva, nego to malo ljudi shvata ozbiljno. Ja imam često bolove u levom ramenu, ali nisu toliko izraženi, a kada sam upitala svoju doktorku šta bi to moglo da bude, rekla mi je da je to zato što torbu stalno nosim na desnom ramenu... ko bi rekao. Tako i tebe boli levo, i ako ležiš na desnom. Najbolje da odeš kod lekara i vidiš šta će da ti kaže... Nadam se da nije ništa strašno ili da je bar nešto od navedenog... POZDRAV! I obavesti me o rezultatima 

Re: molim za malu pomoc
ili pocni sa blagim vezbama a jos bolje prvo lekaru