Molim hitno da mi odgovorite! ! !
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Danilo2331
- Novi član

- Pridružio se: Pon Jun 27, 2011 7:24 pm
Molim hitno da mi odgovorite! ! !
MOZETE LI DA MI PROTUMACITE SLEDECI NALAZ: U PROJEKCIJI DONJE TRECINE GRUDNE KOSTI-PROCESUS KSIFOIDEUS PRISUTNI SU ZNACI DEKALCIFIKACIJE KOSTANIH STRUKTURA NEPOZNATE ETIOLOGIJE SA NEHOMOGENINIM KALCIFIKACIJAMA NEPRAVILNOG OBLIKA PREDNJIH LIKOVA GRUDNOG KOSA. NA PREOSTALIM KOSTANIM STRUKTURAMA PRIKAZANIM NA SNIMKU NE VIDE SE DRUGE PATOLOSKE PROMENE. ??????
-
vrlo zabrinuta
- Novi član

- Pridružio se: Uto Jun 07, 2011 5:43 pm
Re: Molim hitno da mi odgovorite! ! !
Ko boluje od ove bolesti koliko ima godina, da li je zensko ili muko?? Zato je snimano? Koji su simptomi na to upucivali??Danilo2331 napisao:MOZETE LI DA MI PROTUMACITE SLEDECI NALAZ: U PROJEKCIJI DONJE TRECINE GRUDNE KOSTI-PROCESUS KSIFOIDEUS PRISUTNI SU ZNACI DEKALCIFIKACIJE KOSTANIH STRUKTURA NEPOZNATE ETIOLOGIJE SA NEHOMOGENINIM KALCIFIKACIJAMA NEPRAVILNOG OBLIKA PREDNJIH LIKOVA GRUDNOG KOSA. NA PREOSTALIM KOSTANIM STRUKTURAMA PRIKAZANIM NA SNIMKU NE VIDE SE DRUGE PATOLOSKE PROMENE. ??????
Moze biti bilo sta suvise malo podataka. Morace jos tu analiza da se uradi..
-
Danilo2331
- Novi član

23 god..zensko...bol u grudimavrlo zabrinuta napisao:Ko boluje od ove bolesti koliko ima godina, da li je zensko ili muko?? Zato je snimano? Koji su simptomi na to upucivali??Danilo2331 napisao:MOZETE LI DA MI PROTUMACITE SLEDECI NALAZ: U PROJEKCIJI DONJE TRECINE GRUDNE KOSTI-PROCESUS KSIFOIDEUS PRISUTNI SU ZNACI DEKALCIFIKACIJE KOSTANIH STRUKTURA NEPOZNATE ETIOLOGIJE SA NEHOMOGENINIM KALCIFIKACIJAMA NEPRAVILNOG OBLIKA PREDNJIH LIKOVA GRUDNOG KOSA. NA PREOSTALIM KOSTANIM STRUKTURAMA PRIKAZANIM NA SNIMKU NE VIDE SE DRUGE PATOLOSKE PROMENE. ??????
-
vrlo zabrinuta
- Novi član

PO godinama bih rekla da nije pocetak osteoporoze ali kako rece ovaj decko moze biti svasta, kost je iz nekog neobjasnjivog razloga poceka da propada-ovo pisem na obicnom jeziku, mora da se to preispita uzece krv na analize sigurno, a moguce je da ako je iscrpela organizam on sam sebe unistava, dijete, vezbanje, stres. Sve bolesti kostanog sistema moraju biti dobro propracene, bitnp je da se nesekira, a da uradi analize, moze da nebude nista. Znaci bez panike i jos dodatnih stresova.

-
Danilo2331
- Novi član

Pa jel opasno interesuje me?/?vrlo zabrinuta napisao:PO godinama bih rekla da nije pocetak osteoporoze ali kako rece ovaj decko moze biti svasta, kost je iz nekog neobjasnjivog razloga poceka da propada-ovo pisem na obicnom jeziku, mora da se to preispita uzece krv na analize sigurno, a moguce je da ako je iscrpela organizam on sam sebe unistava, dijete, vezbanje, stres. Sve bolesti kostanog sistema moraju biti dobro propracene, bitnp je da se nesekira, a da uradi analize, moze da nebude nista. Znaci bez panike i jos dodatnih stresova.![]()
samo cu ovde da kazem da "Coca Cola" koja je toliko popularna i izreklamirana (bez ikakvog razloga) ima fosfornu kiselinu u sebi koja topi kosti...
dovodi do osteoporoze. a mladi je piju kao vodu.
a o ovom vasem problemu sa detaljnim izvestajem pitajte bolje na forumu * REKLAMA *,
pitajte specijalistu iz te oblasti, tamo ima lekara koji odgovaraju na takva pitanja...
a o ovom vasem problemu sa detaljnim izvestajem pitajte bolje na forumu * REKLAMA *,
pitajte specijalistu iz te oblasti, tamo ima lekara koji odgovaraju na takva pitanja...
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski
-
vrlo zabrinuta
- Novi član

Grudna kost je jako bitna za organizam, to je jedna od 5 najbitnijih kosti u organizmu, zato sto stiti pluca i srce, zato sto povezuje rebra i zato sto se iz nje uzima kostana srz-a kostana srz je JAKO BITNA, (potrazi za sta se koristi). Svako ostecenje ove kosti jeste opasno ali ako je pocetak moze se zaustaviti. Zato se neseriraj. 
paukovaca napisao:samo cu ovde da kazem da "Coca Cola" koja je toliko popularna i izreklamirana (bez ikakvog razloga) ima fosfornu kiselinu u sebi koja topi kosti...
a o ovom vasem problemu sa detaljnim izvestajem pitajte bolje na forumu http://www.* REKLAMA *,
moderatori,
zasto mi je stavljen ban na direktan sajt koji sam navela sa oznakom 'REKLAMA'?
to je sajt poput ovog, i to nije nikakva reklama za neku firmu!
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski
- Slavko_slavko
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
paukovaca, procitajte pravila foruma pa cete shvatiti...zabranjeno je bilo kakvo reklamiranje sajtova koji su slicni...