Molim hitno da mi odgovorite! ! !

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Danilo2331
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 27, 2011 7:24 pm

Molim hitno da mi odgovorite! ! !

Post od Danilo2331 »

MOZETE LI DA MI PROTUMACITE SLEDECI NALAZ: U PROJEKCIJI DONJE TRECINE GRUDNE KOSTI-PROCESUS KSIFOIDEUS PRISUTNI SU ZNACI DEKALCIFIKACIJE KOSTANIH STRUKTURA NEPOZNATE ETIOLOGIJE SA NEHOMOGENINIM KALCIFIKACIJAMA NEPRAVILNOG OBLIKA PREDNJIH LIKOVA GRUDNOG KOSA. NA PREOSTALIM KOSTANIM STRUKTURAMA PRIKAZANIM NA SNIMKU NE VIDE SE DRUGE PATOLOSKE PROMENE. ??????
vrlo zabrinuta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2011 5:43 pm

Re: Molim hitno da mi odgovorite! ! !

Post od vrlo zabrinuta »

Danilo2331 napisao:MOZETE LI DA MI PROTUMACITE SLEDECI NALAZ: U PROJEKCIJI DONJE TRECINE GRUDNE KOSTI-PROCESUS KSIFOIDEUS PRISUTNI SU ZNACI DEKALCIFIKACIJE KOSTANIH STRUKTURA NEPOZNATE ETIOLOGIJE SA NEHOMOGENINIM KALCIFIKACIJAMA NEPRAVILNOG OBLIKA PREDNJIH LIKOVA GRUDNOG KOSA. NA PREOSTALIM KOSTANIM STRUKTURAMA PRIKAZANIM NA SNIMKU NE VIDE SE DRUGE PATOLOSKE PROMENE. ??????
Ko boluje od ove bolesti koliko ima godina, da li je zensko ili muko?? Zato je snimano? Koji su simptomi na to upucivali??
darkooni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 05, 2008 11:09 pm

Post od darkooni »

Moze biti bilo sta suvise malo podataka. Morace jos tu analiza da se uradi..
Danilo2331
Novi član
Novi član

Post od Danilo2331 »

vrlo zabrinuta napisao:
Danilo2331 napisao:MOZETE LI DA MI PROTUMACITE SLEDECI NALAZ: U PROJEKCIJI DONJE TRECINE GRUDNE KOSTI-PROCESUS KSIFOIDEUS PRISUTNI SU ZNACI DEKALCIFIKACIJE KOSTANIH STRUKTURA NEPOZNATE ETIOLOGIJE SA NEHOMOGENINIM KALCIFIKACIJAMA NEPRAVILNOG OBLIKA PREDNJIH LIKOVA GRUDNOG KOSA. NA PREOSTALIM KOSTANIM STRUKTURAMA PRIKAZANIM NA SNIMKU NE VIDE SE DRUGE PATOLOSKE PROMENE. ??????
Ko boluje od ove bolesti koliko ima godina, da li je zensko ili muko?? Zato je snimano? Koji su simptomi na to upucivali??
23 god..zensko...bol u grudima
vrlo zabrinuta
Novi član
Novi član

Post od vrlo zabrinuta »

PO godinama bih rekla da nije pocetak osteoporoze ali kako rece ovaj decko moze biti svasta, kost je iz nekog neobjasnjivog razloga poceka da propada-ovo pisem na obicnom jeziku, mora da se to preispita uzece krv na analize sigurno, a moguce je da ako je iscrpela organizam on sam sebe unistava, dijete, vezbanje, stres. Sve bolesti kostanog sistema moraju biti dobro propracene, bitnp je da se nesekira, a da uradi analize, moze da nebude nista. Znaci bez panike i jos dodatnih stresova. :) :wink:
Danilo2331
Novi član
Novi član

Post od Danilo2331 »

vrlo zabrinuta napisao:PO godinama bih rekla da nije pocetak osteoporoze ali kako rece ovaj decko moze biti svasta, kost je iz nekog neobjasnjivog razloga poceka da propada-ovo pisem na obicnom jeziku, mora da se to preispita uzece krv na analize sigurno, a moguce je da ako je iscrpela organizam on sam sebe unistava, dijete, vezbanje, stres. Sve bolesti kostanog sistema moraju biti dobro propracene, bitnp je da se nesekira, a da uradi analize, moze da nebude nista. Znaci bez panike i jos dodatnih stresova. :) :wink:
Pa jel opasno interesuje me?/?
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 8:26 pm

Post od paukovaca »

samo cu ovde da kazem da "Coca Cola" koja je toliko popularna i izreklamirana (bez ikakvog razloga) ima fosfornu kiselinu u sebi koja topi kosti...
dovodi do osteoporoze. a mladi je piju kao vodu.

a o ovom vasem problemu sa detaljnim izvestajem pitajte bolje na forumu * REKLAMA *,
pitajte specijalistu iz te oblasti, tamo ima lekara koji odgovaraju na takva pitanja...
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
vrlo zabrinuta
Novi član
Novi član

Post od vrlo zabrinuta »

Grudna kost je jako bitna za organizam, to je jedna od 5 najbitnijih kosti u organizmu, zato sto stiti pluca i srce, zato sto povezuje rebra i zato sto se iz nje uzima kostana srz-a kostana srz je JAKO BITNA, (potrazi za sta se koristi). Svako ostecenje ove kosti jeste opasno ali ako je pocetak moze se zaustaviti. Zato se neseriraj. :wink:
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 8:26 pm

Post od paukovaca »

paukovaca napisao:samo cu ovde da kazem da "Coca Cola" koja je toliko popularna i izreklamirana (bez ikakvog razloga) ima fosfornu kiselinu u sebi koja topi kosti...
dovodi do osteoporoze. a mladi je piju kao vodu.

a o ovom vasem problemu sa detaljnim izvestajem pitajte bolje na forumu http://www.* REKLAMA *,
pitajte specijalistu iz te oblasti, tamo ima lekara koji odgovaraju na takva pitanja...

moderatori,

zasto mi je stavljen ban na direktan sajt koji sam navela sa oznakom 'REKLAMA'?

to je sajt poput ovog, i to nije nikakva reklama za neku firmu!
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

paukovaca, procitajte pravila foruma pa cete shvatiti...zabranjeno je bilo kakvo reklamiranje sajtova koji su slicni...
Odgovori