Molim doktora ili nekog ko zna sta znaci povecanje total bilirubina 23.0 i smanjenje triglicerida 0.46, a u urinu povecan RDW 16.5%
Sve je ostalo u granicama normale.
Hvala
Molim za hitan odgovor
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
sonjeetza
- Novi član

- Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 1:01 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Posto vidim da je tema hitan odgovor a da niko nije odgovorio vec par dana. . . Ja bi vas zamolila da mi sto pre i hitno odgovorite. . . Imala sam sexualne odnose i mislim da nisam trudna. Imala sam nekih stomacnih problema i,uglavnom,vadila sam urin (mokracu) za urinom je sve u redu tako mi je lekar rekao. Znaci da nisam trudna sigurno? Molim vas danas mi je rodjendan i to bi mi bio poklon kada bi ste mi odgovorili. . . 
-
goki
- Aktivan član

- Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako ste proveravali mokracu, najverojatno ste proveravali eventualno postojanje infekta mokracnih puteva.
Da bi dobili odgovor o eventualnoj trudnoci potrebna su druga ispitivanja- Postojanja bHCG u mokraci.
To mozete i sami uraditi. Kupite test pakovanje u bilo kojoj apoteci, pa pomocu prve utrinske mokrace uradite test. Na svakom pakovanju pise gde se treba kapnuti kap mokrace i kako izgleda pozitivan ili negativan test.
Srecan rodjendan
Pozdrav
Da bi dobili odgovor o eventualnoj trudnoci potrebna su druga ispitivanja- Postojanja bHCG u mokraci.
To mozete i sami uraditi. Kupite test pakovanje u bilo kojoj apoteci, pa pomocu prve utrinske mokrace uradite test. Na svakom pakovanju pise gde se treba kapnuti kap mokrace i kako izgleda pozitivan ili negativan test.
Srecan rodjendan
Pozdrav
Re: Molim za hitan odgovor
[quote="maxi26"]Molim doktora ili nekog ko zna sta znaci povecanje total bilirubina 23.0 i smanjenje triglicerida 0.46, a u urinu povecan RDW 16.5%
Sta je to ostalo, sto je u referentnim vrednostima?
Navedite i to ostalo: direktan bilirubin, AST,ALT,GGT, HDL hol., LDL hol...kako bi mogli konkretnije da vam odgovorimo.
Pozdrav!
Sta je to ostalo, sto je u referentnim vrednostima?
Navedite i to ostalo: direktan bilirubin, AST,ALT,GGT, HDL hol., LDL hol...kako bi mogli konkretnije da vam odgovorimo.
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]