Poslodavac sa kojim sam prekinula saradnju mi jos nije sredio papire tako da trenutno nemam zdravstvenu a imam nekih problema.
Naime,zadnjih mesec dana imam glavobolje koje su razlicitog intenziteta ali gotovo stalno prisutne. Pritisak mi je uglavnom oko 95/60 sa manjim oscilacijama ali nikada iznad 105,a puls mi je izmedju 75-100.
Povremeno imam osecaj da ne mogu da se nadisem vazduha pa zevam i uzdisem.
Molim nekoga da mi pomogne
Hvala unapred
Molim doktora za pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
palnino
- Novi član

- Pridružio se: Čet Maj 29, 2008 3:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Krajem januara sam inala infekciju sinusa koju sam izlečila inekcijama i tada mi je krvna slika bila ok. Posle toga nisam vadila krv. Za hormonalne poremećaje ne znam. Stresova nekih većih nemam.
Imam 29 god.
Tegobe mi se javljaju ne vezano za neki posao ili napor. Samo dobijem osecaj kao da mi je grudni kos mali i da ce puci.Ne znam kako da opisem. Kao da nemam dovoljno vazduha u plucima i tada pokusavam da se "nadisem " uzdišući ili zevajući. Sinoc sam posle takvog osecaja izmerila priisak i bio je 91/63 a puls 100.
Sada se osecam "normalno" (osim sto imam glavobolju) a pritisak je 110/67 puls 84
Nepusac sam
Imam 29 god.
Tegobe mi se javljaju ne vezano za neki posao ili napor. Samo dobijem osecaj kao da mi je grudni kos mali i da ce puci.Ne znam kako da opisem. Kao da nemam dovoljno vazduha u plucima i tada pokusavam da se "nadisem " uzdišući ili zevajući. Sinoc sam posle takvog osecaja izmerila priisak i bio je 91/63 a puls 100.
Sada se osecam "normalno" (osim sto imam glavobolju) a pritisak je 110/67 puls 84
Nepusac sam