Molim brz odgovor

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Stefan88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2012 5:53 pm

Molim brz odgovor

Post od Stefan88 »

Molim vas da mi sto pre odgovorite, vec sat vremena sam paranoican i ne mogu nikako da se smirim.

Evo kako je sve pocelo. Listam ja neke slike po kompu, kao sto rekoh pre nekih sat vremena i ugledam folder diplomska zurka. Odmah se setim nemilog dogadjaja jer sam tu noc razbio glavu, ali to je sve ok proslo, mene muci nesto drugo. Tu noc sam malo pripit krenuo sa devojkom i deset ortaka u provod, da proslavimo kako dolikuje diplomu inzenjera :). Usli smo u gradski prevoz i devojka mi je sela u krilo. Dok mi je sedela u krilu, mene je sve vreme nesto bockalo u nogu, koliko se secam (kazem, bio sam malo pripit) tacno u predelu ispod njene zadnjice, pri cemu mi to bockanje nije prijalo, tj. bas sam osecao bol. Ali devojka je u pitanju, i ja nisam hteo da je sklanjam sa krila, pa sam to trpeo.

Poenta cele price je, da sam ja posle 10 meseci, tj danas, postao paranoican, misleci da me je mozda neki narkoman ili neko drugi(ne znam ni ko je sedeo pored mene), ubo necim(tipa sric) i ubrizgo mi zarazenu krv u nogu. Pitanje, ja sam ipak etf-vac, jel moguce ubrizgati krv van vena i to preko pantalona?

Verovatno je cura imala nesto na pantalonama, tipa dugme na zadnjem dzepu ili ja u dzepu sto me je stezalo prilikom njenog sedenja u krilu, ali opet.... Proucavam njene pantalone preko slika vec sat vremena... Iskreno sramota me je da je zovem i da joj ispricam ovo, a jos manje da trazim da vidim pantalone. :)

Znam, prica je nadrealna i ja zvucim ludo, ali meni ne da mira.... Tako da molim za razumevanje... Pozz od uplasenog. :)
Odgovori