pre par meseci sam postavio pitanje, ali nisam dobio odgovor.. Zelim da Vas pitam za jos jednu stvar, za koju nisam bio do skora siguran, ali sada jesam. Na osnovu licnog iskustva zakljucio sam (nisam umislio) da mi lice bukne nakon seksualne aktivnosti (bilo to seksualni odnos ili masturbacija). Kako je to moguce, da li je to vezano sa nekom vrstom hormonskog poremecaja i da li je izlecivo?
POMOCCCC!!!!
MOLIM ADMINISTRATORA ILI BILO KOGA DA MI ODGOVORI
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: MOLIM ADMINISTRATORA ILI BILO KOGA DA MI ODGOVORI
Na koji nacin 'bukne'?
Pocrveni pa se smiri ili se jave bubuljice?
Pocrveni pa se smiri ili se jave bubuljice?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
izadju mi bubuljice, oko nosa najvise!!
Ja se vec 10 godina mučim sa bubuljicama na kosmatom delu glave i cini mi se da se pojacava nakon seksa ali mi se cini i nakon nekog uzbudjenja-nerviranja i kad jedem slatko-i ja sam postavljao pitanje i isao kod dermatologa i mazao necim i kad zavrsim opet isto---samo sam primetio da mi nestanu kad pijem antibiotike medjutim posle toga jos vise--i jos jedna stvar--poceo sam da pijem pre godinu dana antidepresive i sedative a takodje i salazopirin zbog kolitisa i ranisan zbog gastritisa i dosta mi se smanjilo--takodje perem kosu domaćim sapunom vec godinama-mislim da pozitivno utice
Imam i helikobakteriju--mozda i ona ima veze sa tim---sad mi se popravilo stanje i sa probavom i sa bubuljicama-al imam problem sa niskim pritiskom-kazu zbog lekova koje uzimam--eto nadam se da ce pomoci da pronadjes neku slicnost-verujem da ima veze psiha a pomalo i ishrana---srecno
nisi rekao koliko imas godina-ja imam 52 i to me muci vise od 10 godina
Imam i helikobakteriju--mozda i ona ima veze sa tim---sad mi se popravilo stanje i sa probavom i sa bubuljicama-al imam problem sa niskim pritiskom-kazu zbog lekova koje uzimam--eto nadam se da ce pomoci da pronadjes neku slicnost-verujem da ima veze psiha a pomalo i ishrana---srecno
nisi rekao koliko imas godina-ja imam 52 i to me muci vise od 10 godina
hvala vaso. ja imam 20 godina i stalno mi pricaju ljudi kako to treba da izadje iz organizma, stalno izlazi ali nikako da izadje konacno! ima psiha veze sigurno, stres pogotovo, a i ishrana verovatno. ali mene ovo brine vise jer kad sam seksualno aktivan neki period sve mi se cini da je tada gore nego inace...
vidi ovako--seksualni odnos je vec sam po sebi neko uzbudjenje da ne kazem stres--i jos jedno-preispitaj sebe-da li je taj odnos sasvim ok ili imas neke posebne seksualne sklonosti ili to radis sa strahom ili zelis nesto drugo--NESTO TE OPTERECUJE PRILIKOM TOG TVOG SEKSA?????
mozes da mi odgovoris a i ne moras al moje misljenje je da nesto tu ne stima--nadam se da si me trazumeo???
mozes da mi odgovoris a i ne moras al moje misljenje je da nesto tu ne stima--nadam se da si me trazumeo???
razumeo sam. sam odnos mi je ok, ali mislim da ti je razmisljanje skroz dobro. mozda je sve to u psihi