Imam 46.god i kako znam za sebe imam srčanu manu dg:vicium cordis com,
stenozis osti venosis,
stenosis valv mitralis,s
tenozis et insuff valaortae.
1986 i 1988 hostitaliziran na VMA i nije urađena operacija.Kako znam za sebe nisam imao nekih večih problema labaratoriski nalazi u granicama normale ili normalni kako znam za sebe.Sada imam grubo lupanje i aritmije ponekad taxicarduju i zamaranje.Pošto živim u Sarajevu i imamo dobar kardiocentar i centar za srce još nisam uspio da se hositiziram meni "nepoznatih razloga" /odnosno poznatih"Moram napomenuti da nikada nisam radio fizička posla a da sam pušač.Molim Vas šta da radim.data su lijekovi ito:Corvitol 2X1 i apaurin od 5mg po potrebi.Molim kardiologa da me posavjetuje.Sead Kljuno Sarajevo BIH
Molba za savjet i pomoč
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 5:10 pm
Molba za savjet i pomoč
Sead Kljuno
Re: Molba za savjet i pomoč
Sa pušenjem biste morali SMESTA da prekinete.
Kad ste poslednji put bili na kontroli? Koliko dugo pijete Carvitol? Imate li povišen krvni pritisak? Zašto Vam je propisan i Apaurin i kada?
Vaš problem je kompleksan i zahteva jedno ozbiljno ispitivanje, najbolje uz hospitalizaciju. U prvom redu biste morali da uradite ultrazvuk srca.
Ne znam kako funkcioniše zdravstveni sistem u BiH, ali insistirajte da Vas pregleda neki ozbiljan kardiolog, i to što pre.
Kad ste poslednji put bili na kontroli? Koliko dugo pijete Carvitol? Imate li povišen krvni pritisak? Zašto Vam je propisan i Apaurin i kada?
Vaš problem je kompleksan i zahteva jedno ozbiljno ispitivanje, najbolje uz hospitalizaciju. U prvom redu biste morali da uradite ultrazvuk srca.
Ne znam kako funkcioniše zdravstveni sistem u BiH, ali insistirajte da Vas pregleda neki ozbiljan kardiolog, i to što pre.