Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Ponovo bih imao molbu kada neko ode do apoteke da pita za slijece:
Proizvodjac je Servier France a nazivi istog lijeka su:
Stablon, Coaxil i Tatinol. Radi se o kutijici sa 30x12.5 tianeptina. Takodjer, moze tianeptine od bilo kog grugog proizvodjaca.
Molio bih za cijenu i da li se moze kupiti za recepta? Inace radi se o jednom od novijih lijekova za depresiju.
Ovi nasi dijasporasi su odlucili da ponesu cijele apoteke koci jer je kod njih to preskupo
Hvala puno natural
nasao sam ovaj lijek u Hrvatskoj po cijeni od oko 8 evra, ali ga ne daju bez recepta, i u Bosni po cijeni od oko 10 evra i daju ga bez recepta. Oba puta pod nazivom Coaxil.
Obisla sam nekoliko apoteka u centru grada...(i drzavne i privatne).
Ni jedna apoteka nema Stablon i Tatinol.
U privatnoj imaju Coaxil po porudzbini (kad porucis stigne u toku dana, eventualno dan kasnije).....a cena je 800din, moze bez recepta.
U drzavnoj takodje imaju samo Coaxil (moze se odmah kupiti).....a cena je
654 din. Na pitanje da li moze bez recepta odslusala sam predavanje nadobudne farmaceutkinje kao..bla, bla, bla .., oni napolju ne mogu ni Brufen da kupe bez recepta.., sta ocekuju itd.. Ali na kraju kaze da nije problem samo bi bilo zgodno da imaju sa sobom preskripciju sa kojom i tamo kupuju lek. Traze je samo na uvid. U sustini mislim da bi mi ga odmah prodala da sam izvadila lovu na sunce.
Nigde nisam nasla tianeptin od drugog proizvodjaca. Svi nude lekove slicnog dejstva ali napravljen sa drugom supstancom.
Inace da bi lakse preracunao..Evro je danas 83,50..+/- neki dinar.., zavisi od menjacnice.
sto se tice recepata...ma to mi je jasno za lijekove koji se mogu zloupotrebljavati, ali ako daju antibiotike bez recepta sto je po meni krajnje opasno sta onda prave toliku frku oko lijekova koji nisu uopste opasni
al ok tako je kako je, hvala jos jednom