Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Imao bih jednu molbu, s obzirom da nisam iz Srbije, ako bi neko mogao pri slijedecem odlasku u apoteku pitati za cijene ovih lijekova.
1. Redizork (Zorka farma) ili Redergin (Jugoremedija) - 20x4,5mg
2. Juprenil (Zorka farma) ili Jumex (Chinoin nije iz SCG) - 50x5mg
Prvi lijek je za senilnost a drugi za parkinsonovu bolest. Zamolio bih da pitate da li se moze dobiti i bez recepta, posto ne bih mogao dobiti recept u SCG.
Redizork je 140 din,
Juprenil je 250 din
kupuju se, ali je moj utisak da se ne nalaze lako (ali ima Redergin koji proizvode slovenci i koji je mnogo skuplji, tj mogu se naci skuplje zamene).
pozdrav,
d
Danka hvala puno na informaciji. Oba lijeka se prodaju samo uz recept, ali iz proslog iskustva znam da se na nasim prostorima vecina lijekova na recept moze dobiti i bez recepta (u svakom slucaju lijekove mislim platiti, samo je stvar da li ce mi ih htjeti prodati ako nemam recept za njih).
Ako imas neki nalaz na kome pise ili dijagnoza ili nazivi lekova, dovoljno je da to pokazes u privatnoj apoteci pa bi trebalo bez problema da ti prodaju lekove.
pozdrav
U lancu apoteka firme Farmanea u Beogradu moze se bez recepta i problema nasbaviti Redizork i Redergin, tu ih uzimam za majku vec mesecima.Imaju apoteke npr u centru 29.novembra 4 ili Na N.Bgdu kod hotela Putnik negde u nekoj zgradi cini mi se