Moje pozitivno iskustvo - mozda nekom bude od koristi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Nevena_uzice
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 26, 2008 2:31 am

Moje pozitivno iskustvo - mozda nekom bude od koristi

Post od Nevena_uzice »

Pre nekoliko meseci sam ovde pitala za aparat Painpast (u stvari to je valjda elektrostimulator, jer radi na struju), koristio ga je prvo nas prijatelj pa je preporucio nama i ja sam ga posle dosta raspitivanja kupila za oca i mene. Otac je imao problema izmedju ostalog i sa cirkulacijom i sa kojekakvim bolovima, te ledja, te kukovi, te ovo, te ono...(star covek), a ja vucem diskus herniju vec ko zna koliko.
Isla je svojevremeno reportaza na nekim televizijama, neki doktor fizijatar je bas opsirno pricao za sta se sve moze koristiti, ali u zadnje vreme ga nisam ni na jednoj tv videla.

Aparat sam koristila jednom dnevno po 10-ak minuta kao i moj otac i mogu svima zaista od srca da ga preporucim, jer sam prezadovoljna ucinkom. Necu suvise da ga hvalim da ne bi ispalo da bilo koga reklamiram, ali hocu da vas uputim - ako imate bolove i ne znate vise sta cete sa sobom (kao sto je bio slucaj sa mnom), vredi probati, jer o njemu samo cujem pozitivna iskustva od ljudi koji su ga koristili. Eto to sam samo htela da podelim sa vama, pa mozda nekome i pomognem, bice mi drago... :-)
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Nevena, jel to ovaj aparat? http://www.painpast.com
Jel radi na slicnom principu kao Vitafon (mikrovibracije)?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

U pitanju je TENS aparat, transelektrokutana stimulacija, jedan od najcheshce korishcenih antibol terapija u fizikalnoj medicini, pisali smo o tome, tj ja sam pisala o osobinama i uchinku i merama opreza.

Painpast je smao jedan od naziva koji su firme izmislile, TENS aparat mozete kupiti i u drugim oblicima, pod drugim nazivima, moja preporuka je da ga kupite u Interanacionalnom antistres centru u Beogradu, Smiljaniceva 11! Sa 4 elektrode uz termo efekat elektroda, koji je povoljan za reumatske bolove.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Nevena_uzice
Novi član
Novi član

Post od Nevena_uzice »

Andjelija, taj je u pitanju, ja nisam htela da ostavljam linkove, jer ne znam da li je dozvoljeno. Nema nikakve veze sa Vitafonom (ja sa Vitafonom nemam bas neka pozitivna iskustva, a godinama sam ga koristila), a takodje ne preporucujem ni nekakve te aparate koji rade na baterije, jer je to cisto bacanje novca.

Sajt im je jako lose uradjen, po meni fali dosta bitnih informacija, kao na primer da uz aparat daju 8 elektroda i plus 2 pojasa za termoterapiju (termoterapija je recimo mom ocu izuzetno prijala, dok sam ja vise koristila elektrode). Od tih 8 elektroda u 4 mozes da uneses bilo koje sredstvo ili lek u obliku tecnosti gela ili kreme (ja sam koristila razne antireumatike i analgetike npr.Fastum gel), putem struje lek mnogo dublje ulazi u tkivo(nego samo kada se namaze po kozi) pa ima i jace dejstvo. Mi smo dobili i elektroakupresurne papuce tada, stvarno ne znam da li ih jos daju, to je bio kao poklon uz aparat. Isto ih prikljucis na aparat i pomocu njih tretiras akupresurne tacke na stopalima.
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Da li mozete da napishete koliko koshta Pain Past? Ne vidim cenu na sajtu...
Slika
Nevena_uzice
Novi član
Novi član

Post od Nevena_uzice »

Sad sam proverila, znam da su menjali cenu, rekose da je 9.500 dinara.
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Hvala na brzom odgovoru :D
Slika
Odgovori