MOJA DEVOJKA JE BOLESNA A DOKTORI NEZNAJU SHTA JE :(((
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
MOJA DEVOJKA JE BOLESNA A DOKTORI NEZNAJU SHTA JE :(((
Mojoj devojci su otekla kolena i jedan lakat, to se prvi put desilo pre nekih mesec dana. Povuklo se, i sada evo opet. Sada joj je oteklo koleno i prst na ruci. Boli je. Doktori neznaju shta joj je. Ako neko neshto zna u vezi toga molim vas da mi kazhete. 

POMOĆ DEVOJCI
NE ZNAM DA LI JE TO ISTO, ALI MENI SE PRE PAR GODINA DESILO DA ME BOLE KOLENA. MISLIM DA MI NISU NATICALA, ILI SU SAMO MOŽDA BLAGO... NE SEĆAM SE! NAKON MNOGOBROJNIH PREGLEDA, TRAŽENO MI JE DA PROVERIM BELANČEVINE U KRVI, ČINI MI SE DA SE TO KAŽE "AST"-E, I NAKON VADJENJA KRVI, POKAZALO SE DA SU MI BELANČEVINE BILE JAKO POVEĆANE. INTERESUJE ME SAMO DA LI JE TVOJA DEVOJKA BILA ČESTO PREHLADJENA? MENI JE DOKTORICA REKLA DA SAM USLED UČESTALIH PREHLADA I PIJENJA ANTIBIOTIKA ČESTO I NEPRAVILNO, POSTALA IMUNA NA ANTIBIOTIKE, I DA SU MI TE BAKTERIJE OTIŠLE NA ZGLOBOVE, A MOGLE SU DA ODU I NA BUBREGE, SRCE,... NEK PREGLEDA I ZUBE! NADAM SE DA SAM POMOGLA 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Znam da je smešno ali ovakve stvari mogu da se dešavaju i na nervnij bazi. Moja dobra prijateljica je imala sličan problem i trajao je mesecima. Pregledi nisu ništa pokazali a tek posle svega smo zaključili u čemu je bio problem - problem je počeo kada je dobila novu profesorku klavira i isto tako prestao kada se vratila kod stare. Obzirom da je od nove prof. imala neku vrstu straha i da je sa njom imala jeko puno problema njen organizam je na ovaj način pokušao da izbegne situacije u kojima stres nastaje. Znam da je čudno ali i to je moguće - stres se ispoljava na razne načine!