Imam 12. godina pa se ne razumem u to.
Moj papagaj
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
TZV ACA
- Novi član

- Pridružio se: Sre Jan 10, 2018 9:14 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Moj papagaj
Moze pomoc,e ovako moj papagaj (tigrica),neznam sta mu se desava ima skoro mesec dana od kako smo ga kupili mada ipak se nesto desava s njim moja majka kaze da mu srce lupa od straha (trese se) no ja mislim da je nesto drugo u pitanju.
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Moj papagaj
Па ово није ветеринарски форум али пошто сам некада имао папагаје могу да посумњам на страх обично од простора, хладноћу, промају или глад.
- Slavko_slavko
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: Moj papagaj
Uistinu nije ni forum za reklamiranje kojekakvih proizvoda pa to prolazi, zasto ne bi i ova tema?
Tigrice se i inace tresu kada ih gledas, primetio sam to po mom papagaju. Verovatno kako disu jer disu mnogo brze od nas, a sa druge strane srce im radi brze nego nase pa je i to posledica.
Posto je od skora kod tebe nemoj jos da ga uzimas u ruku(osim ako je rucno hranjena tigrica). Pusti ga da se prilagodi, nemoj menjati mesta stvarima u kavezu i ne menjaj mnogo raspored u sobi u kojoj je jer to izaziva poprilican stres i strah kod njih. I ne cudi se ako ne vidis da pije vode, inace slabo piju
Tigrice se i inace tresu kada ih gledas, primetio sam to po mom papagaju. Verovatno kako disu jer disu mnogo brze od nas, a sa druge strane srce im radi brze nego nase pa je i to posledica.
Posto je od skora kod tebe nemoj jos da ga uzimas u ruku(osim ako je rucno hranjena tigrica). Pusti ga da se prilagodi, nemoj menjati mesta stvarima u kavezu i ne menjaj mnogo raspored u sobi u kojoj je jer to izaziva poprilican stres i strah kod njih. I ne cudi se ako ne vidis da pije vode, inace slabo piju