da li je moguce?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
casio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 09, 2005 1:56 pm

da li je moguce?

Post od casio »

Ne znam koliko ovo sto pisem ima veze sa medicinom ali mislim da neko od vas moze da mi kaze posto se verovatno razume i ima znanja u vezi tela.Idem u teretanu posle duze pauze i pre toga je sve bilo u redu.Idem vec dva meseca i u poslednjih mesec dana radim veoma intenzivne treninge sa ciljem da dobijem sto vise mase.Trening deluje ali mislim da mi je seksualna zelja smanjena zbog testosterona koji verovano ide samo u misice(ne mislim bukvalno :) ).Ne znam da li sam u pravu ili ne ali bih molio nekog da mi kaze da li to uopste moze tako da reaguje telo ili je problem u meni.
masja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 12:21 am

Post od masja »

naucno je dokazano da sex.energija moze da se transformise kroz neki rad i td. :( , jel si koristio do skora steroide ?to moze biti razlog, ako nisi onda si sam sebi napravio problem-psihicke prirode pa ti je moj savet da neko vreme ne ides u teretanu i da pocnes vise da mislis o zenama a malo manje o misicima.
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: da li je moguce?

Post od Cat »

casio napisao: u poslednjih mesec dana radim veoma intenzivne treninge sa ciljem da dobijem sto vise mase.
Ako nisi koristio nista, meni deluje kao da si prosto iscrpljen. Zalihe energije nisu neogranicene pogotovo ako ne jedes koliko treba i ne spavas dovoljno.
Odgovori