da li je moguce?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
da li je moguce?
Ne znam koliko ovo sto pisem ima veze sa medicinom ali mislim da neko od vas moze da mi kaze posto se verovatno razume i ima znanja u vezi tela.Idem u teretanu posle duze pauze i pre toga je sve bilo u redu.Idem vec dva meseca i u poslednjih mesec dana radim veoma intenzivne treninge sa ciljem da dobijem sto vise mase.Trening deluje ali mislim da mi je seksualna zelja smanjena zbog testosterona koji verovano ide samo u misice(ne mislim bukvalno
).Ne znam da li sam u pravu ili ne ali bih molio nekog da mi kaze da li to uopste moze tako da reaguje telo ili je problem u meni.
naucno je dokazano da sex.energija moze da se transformise kroz neki rad i td.
, jel si koristio do skora steroide ?to moze biti razlog, ako nisi onda si sam sebi napravio problem-psihicke prirode pa ti je moj savet da neko vreme ne ides u teretanu i da pocnes vise da mislis o zenama a malo manje o misicima.
-
Cat
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: da li je moguce?
Ako nisi koristio nista, meni deluje kao da si prosto iscrpljen. Zalihe energije nisu neogranicene pogotovo ako ne jedes koliko treba i ne spavas dovoljno.casio napisao: u poslednjih mesec dana radim veoma intenzivne treninge sa ciljem da dobijem sto vise mase.