Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
ljudi, evo sad sam se probudio zato sto mi se nesto dogadja sa sinusima, ali da vam ispricam prvo celu pricu. ja retko pijem i to kad pijem, pijem uglavnom rakiju i kad god popijem malo vise rakije i odem na spavanje meni bukvalno pucketaju sinusi i pocnem bolje da disem, cak to mogu i da dokazem, posto je to pucketanje bas bucno, ali cak me u jednom trenutku (posle 3 casice) pocne glava da boli i kao da se zagrejala. poceo sam bas da pratim i da li ce mi se opet procistiti i stalno se to desi. da li je to moguce ili se ja utripujem? MOZDA ZVUCI SASAVO, ALI MENE SINUSI VISE NE BOLE.
Moj muz rakiju usmrka u nos i njemu stvaro pomogne A ja posto to nikako ne mogu, stavljam obloge od rakije sa biberom na celo i to mi pomaze
ma izgleda da rakija lijeci sinuse
Tom metodom , mislim na biber i obloge od rakije izvlaci se slajm iz sinusa? Ako je tako moram to da probam! Mozda ce pomoci jer imam strasnih problemom saslajmom koji nikako ne prolazi. Javit cu kako je uspelo.
Ako cete da usmrkavate,onda usmrkavajte fizioloski rastvor,i pre toga lepo operite ruke.. To se zove toaleta nosa.. Usmrkavati rakiju = ludost. Pa to ce sprziti osetljivu sluzokozu nosa..
Taurus_sd napisao:Ako cete da usmrkavate,onda usmrkavajte fizioloski rastvor,i pre toga lepo operite ruke..
spricom se ubrizga fizioloski u nos, mada je najcesce dovoljno da se nekoliko puta dnevno koriste one bocice sa rasprsivacem sa morskom vodom ili fizioloskim.
Mozes ti da uvuces kroz nos fizioloski,i da izbacis kroz usta.. To je jedini nacis da se sve procisti.. To je kao kada zagnjuris u moru.. Takav osecaj..