Da li je moguca trudnoca?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Bebana131
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 20, 2016 10:59 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Da li je moguca trudnoca?

Post od Bebana131 »

Pozdrav, nadam se sto pre odgovoru da se ne sekiram.
Naime, malo je glupa situacija ali nadam se da razumete zasto brinem.
Sinoc sam imala analni seks sa deckom, i on je tu i ejakulirao, unutra. Kada sam ustala, osetila sam da je pocela sperma da mi izlazi napolje i dotakla sam prstom to i slucajno malo pored ulaza u vaginu, ne bas onako izmedju, ali blizu. U panici sam obukla ves i otrcala po maramice, a kada sam ves skinula primetila sam da je sperme na njemu na vise mesta, i to onde gde ne bi smelo, obrisala sam se, mokrila, kada sam stigla kuci posle recimo 2 sata sam se i okupala detaljno (to se sve desavalo na mom placu gde jos nisu zavrsene instalacije itd pa nisam imala gde da se istusiram pre toga).
Da li je ikako moguce da ovo prouzrokuje trudnocu, znam da svi kazu da treba bukvalno da spermatozoidi budu katapultirani u vaginu, nisam duduk koji je juce saznao za seks, ali za svaki slucaj moram da pitam jer sam uplasena.
:-? :o
Bebana131
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 20, 2016 10:59 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Da li je moguca trudnoca?

Post od Bebana131 »

Inace, sada sam primetila tek da sam postavila pitanje u pogresan podforum, ne zamerite, danas sam otvorila nalog samo da bih ovo pitanje postavila, sva sam u panici :o
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Da li je moguca trudnoca?

Post od _david_ »

koje pitanje covece, ajde ukljuci mozak... samologicki i procitaj tvoj post ponovo i zapitaj se da li mozes ili ne
Odgovori