Imam 22god. i imam probleme pre svega sa prekomernim znojenjem..ne znam kome da se obratim, ali ne mogu vise ovo da podnesem..zaista je uzasno! Ne mogu da se obucem normalno kao i svi ljudi, nosim samo crne stvari, a posle nekog vremena i ta odeca je neupotrebljiva zbog smarda

to je uzasno! Sputava me u zivotu, nemam slobode, imam kompleks zbog toga..
Druga stvar koja me muci jeste preterana maljavost.. imam malje oko bradavica, po licu,na stomaku,a one u predelu pazuha su se skroz prosirile.. veoma su dugacke, rastu nenormalno..pokusala sam da ih izbeljujem ali me to jako pece a i dalje rastu i to jos vise cini mi se..pokusala sam i da ih depiliram ali one se sve vise sire..Uzasno se osecam ne mogu vise ovako..Imam osecaj da to svi primecuju i skoro svaki dan primetim neke nove, sad sam primetila da je i predelu ispod brade pocelo.. takodje imam bubuljice po ledjima!

ne znam da li je jos nesto mogla da me snadje! Pomagajte, ja ne mogu vise ovako..ne znam kome da se obratim ni odakle da pocnem da resavam ovaj problem. da li je moguce da je postoji jedan isti uzrok svemu ovome, kojem doktoru da se prvo obratim..koliko ce me to otprilike kostati, jer zaista nemam novca.. Ovo me ubija, povlacim se u sebe, skoro nigde ne izlazim, ubije me psihicki..

da li je neko imao iskustva sa ovim i kako ste resili probleme, svaka pomoc mi je dobrodosla.. Hvala unapred!